#CADANGAN DAN SET RAWATAN

RESEPI MINUMAN BERKHASIAT UNTUK ANAK-ANAK! RUGI TAK CUBA!!

Kanak-kanak sangat memerlukan protein untuk tumbesaran kan? Tapi kadang-kadang susah betul nak bagi minuman yang berkhasiat ni..naknye air yang tak tentu arah tu kan? Biasalah kan budak-budak lepas balik sekolah ..dengan panas, dahaga, tak kisah dah..asal ada depan mata.

Kali ni kita cuba tukar lah sikit..bagi anak-anak minuman yang menyeronokkan tapi juga menyihatkan..jom tengok beberapa resepi

smoothies!
smoothies!

HIDANGAN ‘FUN & HEALTHY”

  • 1 skop aiskrim
  • 1 sudu besar ESP/mealshake
  • 1/4 cawan susu segar

Hanya kkisarkan atau shake bersama! segar nyaaaaaaaaaaaaa

 

HIDANGAN ‘APPLE FUN!’

  • 2 Sudu besar mealshake/ESP
  • 3 kiub ais
  • 1 cawan jus epal

Shake2 atau kisar rata dan minum!

 

HIDANGAN BANANANANA :d

  • 1/2 pisang beku
  • 2 sudu besar ESP atau Mealshake
  • 8 oz susu segar

Kisar dan minum!

 

semua senangs sangat kan..bahan pun sangat senang dapat..ini kalau dapat balik sekolah, uuuu nikmat sampai ke perut tau.

Selamat mencuba!!

Bulan ni promosi ESP, pastinya harga yang rendah lah kan..dah nama promosi..jangan lepaskan ok?

Untuk melihat testimonial ESP boleh klik TESTIMONI-ESP

Untuk mendapatkan promosi SEPTEMBER 2015  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian ESP tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s