#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · B COMPLEX · ESP · GLA · SHAKLEE RELATED

SET ASAS UNTUK KESUBURAN WANITA: KENALI VITAMIN YANG MEMBANTU KESUBURAN ANDA

Memang impian setiap wanita untuk menjadi ibu tetapi kadangkala kita diuji dengan sedikit ‘lambat’ atau ‘masalah’ yang insyaAllah boleh diatasi dan jika sabar, boleh membuahkan hasil.

Kesuburan bukan memberat kepada wanita sahaja ye..lelaki juga sama..50-50 dah namanya pasangan kan..nak zuriat bukan mudah ye tak? Jadi sama-sama usaha..tetapi kali ni adaa cuma nak hurai set untuk wanita dulu.

SET ASAS KESUBURAN SHAKLEE
SET ASAS KESUBURAN SHAKLEE

FUNGSI PRODUK

ESP– ESP mengandungi isoflavone dan genestein . Isoflavone membantu dalam sistem hormon wanita dan menggalakkan kitaran haid dan ovulasi yang lebih teratur. Genestein juga membantu dalam kesihatan uterus serta ovum.

Cadangan pengambilan: 1-3 sudu besar sehari

BCOMPLEX – Bcomplex cukup terkenal dengan manfaatnya untuk wanita. Asid folik terutamanya sering menjadi ‘target’ atau vitamin wajib untuk wanita. Asid folik adalah 1 daripada 8 adik beradik vitamin B. Jika kelapan-lapan komponen ini hadir bersama, ianya akan lebih efektif. Pengambilan bcomplex membantu dalam sistem reproduktif yang sihat serta penting bagi pembentukan janin apabila hamil.

Cadangan pengambilan: 1 biji sehari

GLA– Ketidaksuburan atau kemandulan lazimnya disebabkan oleh hormon yang tidak teratur. Kajian menunjukkan, GLA boleh boleh mengurangkan simptom PMS (sakit kepala, kembung perut, sakit dipayudara, mood swing, depresi) dan menstabilkan hormon, menggalakkan mukus servik dan mengurangkan radang, membantu menguatkan otot uterus sebagai persediaan kehamilan . Sesetengah wanita mempunyai mukus servik yang sedikit dan ini menyukarkan sperma untuk berenang melalui servik. Sekiranya terdapat cecair atau mukus yang mencukupi, ini lebih memudahkan sperma untuk berenang melalui servik terus ke uterus.

Cadangan pengambilan: general 500mg-1000mg 2 kali sehari, untuk tujuan kesuburan dan persediaaan mengandung, boleh ambil 1500-3000mg 2 hingga 3 kali sehari

1 biji GLA mengandungi kira-kira 800mg jadi:

  • general: 1-2 biji 2 kali sehari sehari
  • tujuan kesuburan: 2-3 biji 2 3 kali sehari 

 

Bulan ni promosi ESP, pastinya harga yang rendah lah kan..dah nama promosi..jangan lepaskan ok?

Untuk melihat testimonial ESP boleh klik TESTIMONI-ESP

Untuk mendapatkan promosi SEPTEMBER 2015  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian ESP tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s