ESP · SHAKLEE RELATED

3 CARA PALING MUDAH BANCUH PROTEIN SOYA ANDA!

Hari ni kita kongsi sikit cara paling ‘malas’ nak bancuh protein soya. ESP ke, Cinch shake ke, mealshake ke..boleh belaka šŸ˜€

CARA 1: PALING ORIGINAL, PALING BERKESAN! (kegemaran Adaa)

1. Tuangkan air dari water pitcher shaklee atau sebarang air masak kedalam shaker (250ml) 2. Masukkan 1-3 sudu besar ESP ..nak sedap 3 lah :D 3. shake shake shake 4. Minum!
1. Tuangkan air dari water pitcher shaklee atau sebarang air masak kedalam shaker (250ml)
2. Masukkan 1-3 sudu besar ESP ..nak sedap 3 lah šŸ˜€
3. shake shake shake
4. Minum!

 

CARA 2: CAMPURAN PROTEIN ESP & CINCH SHAKE (COKLAT PILIHAN ADAA!)

1. Tuang 250ml air kedalam shaker 2. Masukkan 2 scoop Cinch Shake Chocolate 3. Tambahkan 1 sudu besar ESP 4. Shake shake shake dan minum!
1. Tuang 250ml air kedalam shaker
2. Masukkan 2 scoop Cinch Shake Chocolate
3. Tambahkan 1 sudu besar ESP
4. Shake shake shake dan minum!

*TIPS: Untuk ibu menyusu, disarankan ambil macam yang adaa bagitahu kat gambar sebab ibu menyusu perlukan lebih protein dan tenaga untuk menyusukan anak. Tetapi jika anda ingin diet, memadai ambil 2 scoop cinch shake dalam susu bagi menggantikan air masak atau boleh ambil 1 scoop esp+1 scoop cinch shake dalam air suam atau susu. (Perhatikan ya adaa tulis SUDU ATAU SCOOP.)

CARA 3: CAMPURAN ESP+KOLAGEN

1. Masukkan air suam 250ml 2. Masukkan 1 sachet kolagen 3. Tambah 1-3 sudu besar ESP 4. Shake shake shake dan nikmati!
1. Masukkan air suam 250ml
2. Masukkan 1 sachet kolagen
3. Tambah 1-3 sudu besar ESP
4. Shake shake shake dan nikmati!

Kolagen pun protein, tahu kan? Ini untuk kesihatan dan kulit yang cantik. Bonus, tenaga pun bertambah. Gabungan ni gabungan protein MELETOP hehe. Ini resepi paling mudah untuk korang cuba kat rumah.

Ini 3 cara palinggggg senang dah habis malas lah kiranya nak bancuh protein..ada banyak lagi cara tau

11253802_517171888423894_968248061_n

Ini lagi 20 resepi yang boleh cuba..adaa buat sticker ni dan tampal atas tin ESP, senang..pagi-pagi pilih jer nak cuba yang mana dok gitu? hehe

Enjoy the greatness of ESP and your protein powder!

Untuk melihat testimonial ESP boleh klik TESTIMONI-ESP

Bulan ni promosi ESP, pastinya harga yang rendah lah kan..dah nama promosi..jangan lepaskan ok?

Untuk mendapatkan promosi SEPTEMBERĀ 2015 Ā boleh hubungi adaa ye.Ā Untuk pembelian ESPĀ tanpa promosiĀ menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, Ā anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terusšŸ˜€ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s