#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · VIVIX

TESTIMONIAL DETOKS DAN BUANG TOKSIN DALAM BADAN DENGAN VIVIX

Slide16

 

 

Detoks badan dengan vivix? Boleh ke? Ya boleh sangat. Masa promosi VIVIX buy 6 free 1 dulu, ada sekumpulan Shaklee Independent Distributor berbangsa cina telah bersepakat melakukan detox dengan menggunakan vivix (SUPER DETOX PROGRAMME), dah hasilnya sangat menakjubkan. Dalam masa 14 hari, pelbagai perubahan ketara dapat dilihat. Adaa berikan 10 testimonial bergambar dahulu

DETOX VIVIX 1
TESTIMONIAL VIVIX DETOX 1:

Tengoklah betapa teruknya kulit muka encik ni dah boleh agak sistem badan juga pasti terganggu kan? jadi beliau mula mengambil setengah botol vivix (75ml) setiap hari selama 14 hari.

Krisis pemulihan tak payah cerita lah..memang teruk sebab badan yang dah digunakan berpuluh tahun dan penuh dengan toksin ingin dibersihkan..bayangkan sahajalah macam mana..seolah-olah kita membersihkan kerak dapur yang 10 tahun tak pernah cuci..jenuh nak sental kan? Tapi beliau tetap teruskan selama 14 hari dan hasilnya, Adaa sendiri puas belek gambar ni dalam rasa tak percaya..hebat kan?

 

DETOX VIVIX 2

Ini pula perubahan ketara pada perut. Bila sistem penghadaman terganggu, tidak lancar, sistem badan yang lain turut terjejas. Pernah dengar kan, ‘perut adalah rumah penyakit’ ..sebabnya, dari perut datangnya segala penyakit lain.. Bila perut dicuci, perjalanan darah kembali pulih, pencernaan teratur dan mana-mana yang perlu dikeluarkan telah dikeluarkan, jadi hasilnya tengok, kempis!!
DETOX VIVIX 3

Ini juga sama..tengok berapa banyak pengurangan inci hanya dalam 14 hari. Bukan senang tau nak kurangkan inci ni.

DETOX VIVIX 4

Ini satu lagi testimoni kurus dan perut kempis dengan detoks vivix. Aduh, kempis tuuuu Badan pun jadi lebih ringan dan bertenaga.Jeles!!

DETOX VIVIX 5

Wow! perubahan yang ketara. dalam hanya 9 hari dah nampak muka semakin kemerahan, lebih muda, bibir lebih merah..baru 9 hari tau belum 14 hari lagi..ha nanti tengok lagi kat bawah..sila bersedia šŸ˜€

 

DETOX VIVIX 6

ini pun baru 5 hari! Ramai orang sanggup berlapar, makan pil kurus untuk kesan yang cepat seperti ini, tapi dengan vivix, tiada sebarang bahan kimia tau..hanya minuman botanik mampu memberikan kesan sehebat ini. Anda bayangkan sahaja lah kalau hari ke 14 nanti macam mana.

DETOX VIVIX 7

Ini pengakuan yang sangat jujur..mula-mula tengok apalah gambar ni..rupanya itulah hasil buangan beliau..betapa banyak yang dikeluarkan dari tubuh tu pada hari pertama dan kedua. Kalau kita detoks badan, najis kita akan berwarna hitam, menunjukkan proses pembuangan toksin berlaku..anda tengok ajelah sendiri..(OMG!) sebuncit-buncit perut mampu kempis dan turun sebanyak 7kg!Ā 
DETOX VIVIX 8

ini pula kesan terhadap kulit, malas nak cakaplah..tengok sahaja lah perubahannya. AMAZING!

DETOX VIVIX 9

satu lagi testimonial vivix terhadap kulit, Sebelum ni adaa ada tulis tentang customer adaa..lebih kurang beginilah juga masalahnya, berjerawat, berparut. dan setelah mengamalkan vivix, semua masalah selesai!

DETOX VIVIX 10

Ini lah testimonial yang paling adaa suka. Tengok, pada umur 70 tahun, beliau mencuba vivix untuk kesihatan..dah hasilnya..boleh menangis tengok tau..dari wajah yang kusam, berkedut, kulit berjeragat (well, what do you expect, she’s 70!) boleh berubah menjadi tegang, kemerahan, lebih anjal, segar, kedutan berkurang, perubahan 180 darjah!! kelihatan jauh lebih muda dari usia. Yang paling penting, sihat! siapa taknak oiiii

Adui, rasa membuak2 nak menjerit pun ada rasa nak kongsi dengan semua orang betapa bestnya vivix. Ada produk lain yang boleh berikan kesan seperti ni? Mungkin ada tetapi pastinya dengan bantuan bahan kimia. Cubalah cari kalau tak percaya.

VIVIX ni 100% semulajadi, dari alam. jadi ianya SELAMAT, NATURAL, BERKESAN tanpa was-was. Kalau macam ni lah, memang tak rugi mencuba dan amalkan.

Macam mana nak dapatkan kesan seperti mereka? Perlukah sampai setengah botol vivix sehari? ok, sebotol vivix harganya RM400++ (bergantung anda ahli shaklee atau tidak), ada yang keberatan nak minum sampai setengah botol sehari sebab dalam 14 hari anda perlukan 7 botol. Waktu promosi macam nilah waktu terbaik untuk anda berjimat sebab ada tawaran BUY 6 FREE1 VIVIX bulan ni..Tapi ada juga yang nak cuba cuma belum sampai tahap nak minum setengah botol sehari..

Jadi adaa bertanya pada pakar nutrisi Shaklee Malaysia, apa cara yang boleh dilakukan untuk detoks dengan vivix,

Katanya kunci untuk detox ni cuma kena consistent..jika tak mahu mengambil setengah botol vivix sehari, atau takut dengan krisis pemulihan yang extreme, tak berani nak buat macam mereka diatas tadi, memadai sesudu atau 2 sudu teh sehari yang penting haruslah berterusan untuk kesan yang baik. Jangan takut untuk ambil sebab ini bukan ubat, supplement sahaja dan bahan-bahannya semua selamat.

Kalau anda nak rasa KEAJAIBAN SHAKLEE ni, inilah masa yang sesuai untuk rebut harga terendah. Boleh hubungi adaa ok?

OFFER

 

Untuk mendapatkan promosi JULAI 2015 Ā boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelianĀ VIVIX tanpa promosiĀ menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, Ā anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terusšŸ˜€ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s