MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

NAK JADI JUTAWAN SHAKLEE? IKUTI PROGRAM Y.E.S SEKARANG!

YESAdakah anda sekarang macam ni? stress siang malam..nak bayar itu nak bayar ini adui..takkan nak buat 10 kerja..badan ada 1 je ni..jadi macam mana?

Paling tidak sekarang ni hampir setiap orang perlu buat kerja tambahan kan? nak cari ‘side income’ atau pendapatan sampingan. Kalau dah ada kerja, mereka buat cara online pulak..yang takda kerja, lagilah kena buat online dan offline hehe tapi kalau takda kerja, tapi sebok duk kejar anak sana sini mungkin offline agak terhad, jadi boleh mulakan perniagaan online đŸ˜€

Shaklee kini membuka peluang untuk lebih ramai jana pendapatan melalui program YES dan program ini kita tumpukan pada golongan muda..yang tak muda pun boleh janji ada kemahuan..cuma namanya ni Youth Entrepreneur System..program ni dijadualkan berjalan selama 13 bulan bagi setiap orang..kiranya shaklee ingin membantu anda mendapatkan semua ini dalam masa 13 bulan!

photo_2015-07-08_06-14-02

Mustahil atau tidak? bergantung pada diri anda sendiri sejauh mana anda ingin dan sanggup berusaha. Ok, apa dia program yes ni?

TARGET PROGRAM YES

  1. Membantu anda mencapai tahap tertinggi dalam shaklee iaitu Master coordinator dalam 13 bulan

  2. Memperolehi pendapatan terkumpul lebih RM100,000 dalam 13 bulan

  3. Melahirkan sekurang-kurangnya 3 Leader baru dengan pangkat Coordinator atau lebih tinggi

Jika anda berjaya, anda bukan sahaja dapat mengubah hidup anda, malah mendapat anugerah dan pengiktirafan dari shaklee dalam bentuk trofi dan wang tunai sehingga RM10k! (terma dan syarat)

Untuk memastikan anda berjaya, shaklee telah menyediakan 2 model duplikasi iaitu

  1. YES 300PUV DUPLICATION FAST TRACK MODEL

  2. YES 500PUV DUPLICATION FAST TRACT MODEL

dah disediakan kita cuma ikut je..sedikit illustrasi ye untuk 300puv duplication fast track model

photo_2015-07-08_06-15-47 photo_2015-07-08_06-15-52tak faham? takpe..slow2..

kirenya semakin ramai orang yang kita bantu semakin besar juga faedah yang kita dapat. yang angka-angka tu kalau pening abaikan dulu..nanti kita coaching. yang penting, cuma faham tekniknya.

photo_2015-07-08_06-16-28

 

senang bukan?

Dengan program ini anda bukan sahaja belajar untuk menambah pendapatan, membina empayar perniagaan malah Shaklee juga menawarkan pelbagai insentif tambahan tau.Salah satunya?

4 SET YES terbaru dari shaklee (mei-oktober) siap dengan FREE VITALEA sekali.

Bulan lain tak dapat tau macam ni..ini baru 1..ade 5 untuk anda.

y.e.s set
y.e.s set

Ingat, untuk mengubah hidup kita, kita perlu ubah diri kita dulu..jadi jika anda dah bersedia, jom rebut peluang keemasan ni. Jadi yang terawal!

TIME TO CHANGE!
TIME TO CHANGE!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s