MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Y.E.S: YOUNG ENTREPRENEUR SYSTEM LALUAN PANTAS MENJADI JUTAWAN SHAKLEE

YES
YES

Pada bulan Mei yang lepas, shaklee telah melancarkan satu program yang sangat menarik iatu YES. program ini bertujuan untuk melahirkan seberapa ramai usahawan muda dan jutawan shaklee.

Sejak akhir-akhir ni adaa rasa semua pun sedar yang ekonomi negara semakin bergolak, harga barang naik, minyak naik segala-gala lah! Jadi dengan gaji sahaja mungkin tidak mencukupi dan sekarang lebih ramai mula berbisnes. Tak kisahlah secara offline ke, online ke tetapi rata-rata mula mencari sideincome.

Dari awal adaa terlibat dengan shaklee, mula-mula adaa ingatkan side income ni hanya untuk mereka yang bergaji kecil lah tapi apa yang adaa jumpa, kebanyakan daripada jutawan shaklee yang adaa kenal sekarang dulunya adalah seorang jurutera, doktor, peguam pun ada..jadi kiranya, shaklee ni bukan setakat nak cari sideincome, tapi siapa rajin, boleh jadi jutawan macam Master-master shaklee sekarang.

Berbalik kepada program tadi..apa yang bestnya?

Program dari shaklee kali ini ala-ala ‘fast track’ untuk anda semua diluar sana menjana ekonomi dan pendapatan sehingga 6 ANGKA dengan shaklee dalam masa 13 BULAN! wow!

Teknik shaklee dah tunjukkan, marketing plan shaklee ajarkan, pelbagai insentif turut diberikan..yang tinggal, nak dengan taknak jer. berani?

Jika anda berminat, nak segera jana wang, boleh contact adaa segera ok? Jangan risau..peniagaan ni tak memerlukan modal beratus ribu..cukup dengan bayaran keahlian RM79 untuk mula. Pada adaa, ianya 0 risiko. apa nak takut ye tak?

Tunggu pelbagai info lanjut mengenai YES dari Adaa ok?

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s