#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · NUTRIWHITE

ATASI MASALAH JERAGAT DAN PENUAAN KULIT DENGAN SET NUTRIWHITE

Selalunya adaa banyak bercerita dan berkongsi tentang nutrisi untuk kulit kan? ok bab tu adaa kongsi lagi esok sebab macam banyak sangat nak kongsi ni hehe

Kali ni adaa kongsi pulak penjagaan kulit secara luaran. Kalau gabung dengan nutrisi barulah meletop tak gitu?

Adaa nak kongsi sedikit apa yang terjadi pada kulit kita bila usia semakin meningkat?

jeragat/pigmentasi
jeragat/pigmentasi
  • Kulit kehilangan seri, warna dan tekstur kulit tidak sekata
  • Terdapat kesan tompokan
  • Terdapat Garisan halus dan kedutan
  • Pigmentasi dan jeragat yang ketara mula timbul

bila usia dah masuk 30-an tanda-tanda ni mula ketara. Tak caya cuba tunggu sampai umur 30 ūüėõ

apa yang boleh membantu?

    • Nutriwhite dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika syarikat
    • Mengambil masa 3 tahun untuk pembinaan produk (teliti tuuu)
    • Pemilihan bahan aktif dan mentah, diperolehi dari 16 buah negara
    • Unik, eksklusif, menggunakan pebagai dimensi pendekatan untuk mencerahkan wajah
    • Ramuan gabungan yang optimum
    • Semestinya selamat dan berkesan
    • Vitamin C yang terkandung dalam set ini merupakan ramuan yang selamat dan terbukti berkesan untuk mendapatkan manfaat yang maksimumtanpa risiko kesan sekunder
    • Campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih putih, cerah dan bercahaya

satu soalan yang adaa sering dapat, adakah produk ini semulajadi..dan YA ianya semulajadi. Jadi ianya sangat sesuai untuk semua orang ya..jangan risau.

Apa fungsi setiap satu?

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

·         Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

 

Overnight Renewal Whitening Cream

·         Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur

·         Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam

·         Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit

·         Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah

·         Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

 

Gentle Deep Foaming Cleanser

·         Membersihkan dan menyegarkan kulit

·         Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan

·         Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan

·         Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen

·         Lembut dan menyegarkan

 

Soothing Radiance Whitening Softener

·         Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang

·         Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary

·         Kudzu menegangkan dan mencerahkan

·         Marshmallow melembapkan

·         Ianya sangat berkesan

 

Gentle Action Makeup Remover

·         Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri

·         Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan

·         Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit

·         Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

 

Daily Defense Whitening Essence

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:

·         Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,

·         Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen

·         Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam

·         Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari

·         Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah

·         Lembut dan mudah diserap oleh kulit

 

Spot Whitening Treatment

·         Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat

·         Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit

·         Cats Claw menegangkan kulit

·         Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus

 

Untuk cara penggunaa full set ni, boleh rujuk gambar dibawah

Untuk yang nakkan cadangan set asas, boleh pm adaa ok? atau lebih info tentang nutriwhite, testimoni boleh kilk sini

Untuk mendapatkan promosi JUNE¬†2015 ¬†boleh hubungi adaa ye.Untuk sebarang konsultasi percuma, pembelian¬†SET NUTRIWHITE ATAU SECARA ALA CARTE¬†¬†menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, ¬†anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terusūüėÄ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s