#CADANGAN DAN SET RAWATAN · B COMPLEX · ESP · GLA · SHAKLEE COLLAGEN POWDER · SKIN CARE · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX · ZINC

SALAH GUNA PRODUK PUNCA JERAWAT?

Sekarang ni ada lambakan produk dipasaran yang menyatakan kehebatan produk masing-masing. Ada yang betul, tak kurang juga yang tak betul..kadang-kadang ada yang kata bebas kimia, tapi sebenarnya menggunakan bahan kimia yang merosakkan muka. Ada juga yang tak tahu pun apa kandungan produk dan sekadar cuba-cuba..

Hasilnya, ada yang bagus, tak kurang juga yang dapat kesan sebaliknya. Guna produk untuk mencantikkan kulit tapi akhirnya kulit menjadi semakin teruk. Adaa sendiri dulu pernah hadapi situasi ni..biasa sangat sebenarnya sebab tak semua produk sesuai dengan kulit kita, dan kita ni tak tahu pun kulit kita sensitif terhadap bahan tertentu. Ini biasa..tapi walaupun biasa, kalau jadi kat kita, risau sungguh ye tak? kulit duk elok-elok licin mulus macam mutiara jadi kesat macam kertas pasir, menggelupas macam cat lama, berjerawat sana sini macam tar tak rata..huhu sedih..

Kalau dah jadi kes macam ni selalunya adaa jarang nak cuba produk luaran, adaa lebih suka baiki dari dalam..sel yang sihat akan menghasilkan kulit yang lebih cantik kan? dah kulit kan asal dari sel..jadi baiki yang dalam, yang luar cantik sekali..ha gitu..jerawat, jeragat, parut, semua ni disebabkan sel yang tidak sihat, sel yang rosak..ada juga faktor hormon, cuaca, darah kotor..apa pun, semua boleh diatasi..

Kalau dah jadi kes macam tu apa nak buat?

Slide4

Kalau nak perbaiki sesuatu, baikilah dari akarnya kan? Jadi vivix telah mengambil pendekatan ini dengan memulihkan dari peringkat sel lagi.

4 MEKANISME PADA TAHAP SELULAR

1. KEROSAKAN DNA

setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan2 ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX melindungi dan memperbaiki sel DNA

2. PENGAWALAN GENETIK

Pengawalan genetik meyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular.

Diadalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.

3. PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MEROSOT OLEH SEL

Mitokondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel turut menurun. 

Ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis atau pembentukan baru mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4. PENIMBUNAN PROTEIN AGE

Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Bagi adaa, ini paling asas..kalau ada masalah tambahan seperti hormon tak stabil ke, kulit berminyak ke..bolehlah tambah produk yang sesuai seperti GLA dan ESP..yang penting, kenal masalah..baru boleh cari penyelesaian.

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s