CAROTOMAX · ESP · GLA · MY STORY · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VIVIX

TESTIMONIAL: RISAU KULIT BERMASALAH, BERJERAWAT, KERING, JERAGAT?

MORNING! dah tengok-tengok blog adaa? Terima kasih pada pembaca yang sudi komen blog adaa..sebab tu adaa cuba sediakan blog yang mudah untuk anda semua dapatkan info ke, cari entry atau kategori yang anda nak ke..kritikan yang membina adaa sangat alu-alukan.

Semalam adaa ada up satu testimoni tentang kecantikan kulit dua beradik di facebook. Rasanya semua ada baca kot kan entry TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR dan ada kawan facebook minta testimoni adaa sendiri..jadi ha ni adaa kongsikan kat sini

Sebelum ni pun dah banyak testimoni adaa sendiri adaa tulis, tapi kali ni yang terbaru lah

photo_2015-05-21_07-02-53
JERAWAT BESAR DI DAHI, SEKITAR ATAS KENING, MUKA BERMINYAK

Ok ni gambar pertama..gambar yang ‘sebelum’ tu adaa ambil lama dah..dan tak seteruk mana..sebenarnya minggu lepas lagi teruk..walaupun taklah sampai bernanah ke ape ke tapi muka sangat ‘bumpy’ jerawat macam naik merah-merah cuma tak nampak sangat, tapi kita rasalah sakitnya dan menggerutunya tu..

Gambar ‘selepas’ tu pulak..memang terkini..adaa ambil sejurus selepas sudah masak, megemop rumah haha dua dua gambar memang takda secalit bedak atau foundation ke ape ke..totally 0.

Boleh nampak kan beza? Lighting beza sket tapi yang tekstur dan struktur kulit tu yang penting..fokus disitu hehe

photo_2015-05-21_07-03-04
PARUT, KULIT KASAR, JERAWAT

Ini pun sama..fokus pada tekstur kulit tu..tang dagu tu parut jerawat degil..sebenarnya masa ni adaa siap ada kesan cakar di pipi tapi gambar lak takda..kes kene cakar dengan Fahry huhu jatuh sekejap reputasi haha

yang dahi pun sama, berjerawat dan berminyak sangat.

Apa yang adaa ambil? adaa cuba konsisten ambil VIVIX+VITAMIN C ha..memang best..kalau buat masker vitamin c masa jerawat, jerawat cepat kecut!

cuma dengan vivix dan vitamin c boleh dapat kulit yang sihat..bukan sekadar kulit tau,.vivix juga membantu keseluruhan kesihatan..

Orang yang berjerawat ni punca dia bukan 1 tapi banyak..ada sebab hormon tak stabil, sebab cuaca, persekitaran, kelenjar minyak, toksin dalam badan..jadi bagi adaa vivix ni bantu menyelesaikan semua tu ..macam sesetengah orang mungkin perlukan bantuan lain..contoh  hormon tak stabil, tambah GLA, yang berminyak dan kusam, tambah ESP..macam contoh 2 beradik tu..yang pasti ada vivix dan vitamin c…yang takda alahan seafood, cuba ambil kolagen..fuuuuu gebu dan anjal lagi! orang korea pon jeles tau..

nak tips lebih lagi, kene cuba dulu ok?

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s