CAROTOMAX · ESP · GLA · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR

Semalam sempat berwhatsapp dengan customer yang Adaa kenal baru 2 3 bulan..sebelum ni cik adik ni dia pernah guna pelbagai produk, habis beratus ringgit malah mungkin cecah ribuan..tetapi masalah tak selesai..jadi dia cari-cari dan jumpalah SHAKLEE ni..

Mula-mula dia kata kulit dia teruk, Adaa tengok profile picture, lawa orangnya..mana ada teruk muka nya..dia kata ‘tu guna apps kak huhu’ ..dia dan adiknya mengalami masalah kulit yang teruk..teruk tak teruk, kang adaa tempek gambar kat sini..tengok sendiri ok?

TESTIMONI VIVIX 1
2 BULAN LEPAS

 

Memandangkan selama ni dah macam-macam produk guna, kali ni dia lebih berhati-hati..dia guna dulu, kalau menajdi, baru adik dia guna sekali..elak membazir kan..jadi bulan pertama, dia ambil vivix, dan vitamin c..tak sempat habis pun lagi tapi dah mula menunjukkan perubahan positif.

TESTIMONI VIVIX 2

kulit mula elok, gembira tak terkata..tengok bahagian dahi tu, dagu dan pipi..jerawat menipis, kat pipi, hampir licin! tapi 3 hari sebelum ‘period’ bulan lepas dia whatsapp..

”akak, muka naik jerawat besar2..huhu macam mana ni..” …eh hari tu dah elok, nak dekat2 period naik balik jerawat besar-besar tu..

testi nadia 1
SEBULAN LEPAS

 

 

Tu dia..walaupun tak seteruk mula-mula dia contact adaa dulu..tapi merisaukan dia sebab naik balik jearwat kan..jadi, mulalah adaa selidik..period teratur ke tak, sistem penghadaman macam mana ..lancar ke tak..bab-bab makan minum, adaa selidik..Adaa cadangkan untuk tambah GLA+CAROTOMAX ..jadi, 3 hari sebelum ‘period bulan ni..cik adik ni anta gambar lagi..

TERBAIK!
BULAN NI..TERBAIK!

Tengok tu..nampak tak perubahan ketara pada tekstur kulit cik adik sorang ni? dah licin! parut hilang, pori-pori mula mengecil, muka pun dah tak berminyak!! cuba bandingkan balik gambar pertama tadi dengan yang terkini..best kan? bahagian pipi tu ketara sangat. dia kata..taknak dah cari yang lain..akan kekal dengan Shaklee! Cik adik ni amalkan VIVIX, VITAMIN C, CAROTOMAX & GLA.

Ok tu cerita si kakak..ni pulak adiknya..jom tengok kulit adiknye pulak..

BULAN LEPAS
BULAN LEPAS

Tu dia..lebih kurang kulit kakaknya juga masa sebelum ambil shaklee kan? Tapi, yang adiknya ni Adaa tengok, parutnya yang teruk..jerawat besar-besar tak lah banyak sangat tapi parutnya tu sampai hitam, kulit jadi kusam sebab parut hitam tu menutupi pipi tu..tesktur muka pon kasar..

TERKINI
TERKINI

Ha nampak tak perubahan tu? jerawat mengecil, parut hitam tadi dah mula menipis dan hilang, kulit makin cerah, tak kusam, tekstur kulit juga semakin cantik! bandingkan bahagian pipi tu..ini baru sebulan tau! dah makin lawa kan? si adik cuma ambil VIVIX, VITAMIN C & ESP. semalam repeat order lagi..puas hati katanya. 😀

Semalam bila dapat je testimoni dua beradik ni, sengih sampai telinga sebab bahagia sangat hehe ..adaa tahu rasanya bila kulit kita menggerutu, berparut..rasa orang pandang je kita betul tak? rimas! jadi bila dapat membantu Adaa rasa sangat seronok!!

Harap-harap lepas ni dua beradik ni makin jelita lah ye..barulah best beraya hehe

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

2 thoughts on “TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s