SHAKLEE RELATED · VIVIX

SET HEALTHY LIVING: PENJIMATAN LEBIH RM390 UNTUK ANDA!

Selalu penjimatan sepuluh ringgit, dua puluh ringgit..paling tinggi seratus kot untuk produk ni..tapi kali ni lebih best terutama yang belum jadi ahli..memang beratus ringgit penjimatan. Apa yang jimat? meh tengok

HEALTHY YOUNG LIVING  (MAY-OCT 2015 ONLY)
HEALTHY YOUNG LIVING
(MAY-OCT 2015 ONLY)

Sekarang ni semua kena GST kan? postage, produk, semua makin mahal..mula-mula dulu pergi pejabat pos, beli sampul prepaid pon rupanya kena GST. Lagi mahal kotak prepaid ..lagi banyak kene GST betul tak..tapi nak buat macam mana, kenalah bayar..tapi kali ni bukan kena bayar lebih..berkurang pulak bayar nya..serius best. adaa sendiri dah beli set ni memang puas hati.

Apa bagusnya vivix?

VIVIX ni formulasi terunggul dari Shaklee..bahan yang digunakan bukan calang-calang didapati. Pernah dengar resveratrol? Resveratrol telah menjadi fenomena sebelum ni dan beribu kajian serta jurnal dikeluarkan berkenaan bahan yang dikatakan dapat mengubati banyak penyakit. Tak caya?

Kalau dilihat diluar negara, makanan tambahan resveratrol ni dah lama dipasarkan dan mendapat sambutan yang luar biasa! Di Malaysia, mungkin kurang tahu..mungkin sebab kos pembuatan yang agak mahal jadi ianya kurang dihasilkan disini. Lihat apa kata mereka:

 

resveratrol

Itu baru sedikit kebaikan resveratrol tapi bayangkan, ianya menjadi fenomena! sekarang, tentang vivix pula:

Slide3

 

Kalau resveratrol dah hebat, vivix 10 kali ganda dari itu. Anda bayangkan ajalah..ini adaa boleh katakan best selling produk tau sebab keberkesanannya dalam pelbagai masalah kesihatan. Adaa sendiri sangat suka siap chenta lagi vivix ni. sungguh!

vivix poster

VIVIX 3

Ini baru sedikit ye manfaat yang boleh didapati dari vivix. Ada banyak lagi.

  • memutihkan kulit
  • masalah merokok
  • Masalah berat badan
  • Kulit berjerawat
  • Resdung kronik
  • Masalah kulit kusam, jeragat
  • Masalah rambut gugur
  • Masalah prostat
  • Tekstur kulit..dan banyak lagi!

Jadi, bagi adaa VIVIX ni macam satu bonus..Rasa berry yang sedap, dan dapat pelbagai kebaikan dalam satu sudu. Mudah.

Bagi yang belum cuba, cubalah..mesti jatuh hati nanti..tapi ingat ya, apa juga yang kita makan, ubat ke, supplement ke..ambil sekurang-kurangnya 3 bulan untuk tindakbalas dengan tubuh. Jangan terlalu gopoh untuk kesan yang hebat. Sabar..baru tahu kehebatannya. Sebotol boleh tahan 1 hingga 1 bulan setengah. lama kan? Untung!

Lebih baik beli sesuatu yang berkesan dari menghabiskan beratus ringgit pada produk yang belum tentu hasilnya. Adaa dah cuba dan sebab tulah masih setia dengan shaklee selepas hampir 5 tahun!

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye. SET INI DARI MAY-OCT SAHAJA TAU. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s