#THROWBACK · MEMBERSHIP SHAKLEE · MY STORY · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

DINNER JUTAWAN EKSKLUSIF 9 MEI 2015

Seperti yang adaa tulis beberapa hari lepas, Sabtu yang lalu, satu lagi dinner jutawan diadakan di Hotel Bangi-Putrajaya untuk mereka yang berjaya dengan cemerlang pada bulan Mac dan April lepas. Alhamdulillah sekali lagi dijemput untuk ke sana. Yang pasti kali ni lebih best!

Majlis ni  sebenarnya dianjurkan oleh mama Adaa, kak cery sebagai penghargaan kepada susur galur beliau dan kumpulan Jutawan Shaklee. Hadiah? dari sampai muka pintu sampai lah duduk, sampailah makan, sampailah nak balik, tak habis-habis..kak cery memang pemurah dengan hadiah. Siapa yang tak suka bagi hadiah kan? seronok bila tengok orang yang dapat hadiah kita tu senyum sampai telingan hehehe

BERSAMA FAMILY STAR MASTER

Kalau dinner yang lepas adaa sorang-sorang je kan, kali ni adaa tak berseorangan. Adaa ada new supervisor dari group star master yang layak datang ke dinner kali ni. Sebenarnya ada lagi 3 anak adaa yang layak tapi tak dapat datang..sorang di Terengganu, sorang di Johor, sorang di Brunei.

Kakak ni adaa panggil MizBJ, juga dari johor tapi berpeluang datang. Pertama kali bersua muka rasa macam dah lama kenal 😀 walaupun umur jauh beza, lain bangsa, lain agama tapi sikit pun tak terasa semua tu.

MizBJ BERKONGSI PENGALAMAN

Istimewanya kali ni, semua yang berjaya diminta beri tips, atau kongsi apa sahaja di pentas kecil ni. MizBJ ni baru sebulan daftar sebagai ahli Shaklee dan selepas sebulan, beliau berjaya naik ke rank pertama iaitu Supervisor dan mendapat pendapatan 4 angka..ha apa tips dia? kena interview dialah hehe memang hebat dan adaa sendiri baru tahu, mei ini rupanya dia dah resign dan beri tumpuan sepenuhnya pada Shaklee. Katanya ‘gaji shaklee saya lagi banyak, so saya berhenti’ hehe tindakan yang berani. Moga akak terus sukses!

MY TURN

Alhamdulillah, kali ni terima banyak penghargaan dari kak cery..dan masa ni adaa berpeluang berkongsi pengalaman adaa sebagai seorang yang mempunyai Master dari luar negara, tidak bekerja, menjadi surirumah dan maju dengan Shaklee hanya dari rumah. Mungkin cerita-cerita biasa, tapi moga ianya menjadi sumber inspirasi kepada ramai ibu diluar sana. Sempat juga adaa berkongsi sedikit tips untuk berjaya kepada kelarga jutawan yang lain. Ketaq juga dah lama tak pegang mikrofon ni..dulu pegang mic untuk menyanyi, sekarang kena bercakap kat depan..kalut juga haha Tapi insyaAllah, lama-lama biasa lah..sikit lagi mana tau jadi macam Dr. Azizan ke DMFK ke kan hehe

MAKAN-MAKAN
MY PRECIOUS
MY FAMILY
MY FAMILY
HASIL TANGKAPAN
HASIL TANGKAPAN

Inilah dia hasil tangkapan pada hari sabtu lepas hehe Dari doorgift, kepada hadiah untuk pencapaian Mac dan April..huhu memang terbaik! Telekung siti Khadijah tu memang best! limited edition bersama beg..lawa betul..dapat beg, sweater khas, sampel produk kolagen, cinch tead, lecithin, zinc (tak payah beli stok supplement wehee) medal lagi, gold bar, mini YaaSin, VIVIX (yang ni cinta hati ku), set Giorgio Armani for Lady..ya Allah memang gembira..tidur pun senyummmm aja

terima kasih buat kak cery dan seluruh warga Jutawan. Dan untuk kawan dan ‘adik beradik shaklee’ saya,

SEBAHAGIAN ADIK BERADIK SAYA

sangat gembira dapat berkumpul..dah hampir 4 5 tahun bersama. dari anak 2 dah jadi anak 3 yang anak 5 dah nak masuk 6 pon ada ni..hehe maafkan muka comot ku selepas disembur waterjet di toilet kihkih..apa boleh buat..kontrol ayu jelah..huhu tunggang langgang dah tudung hahaha tapi tetap layannnn

InsyaAllah Ogos nanti kita jumpa lagi! I really love this ukhuwah 😀

SETIAP ORANG PUNYAI PELUANG YANG SAMA. PILIHAN KITA YANG MEMBEZAKAN JALAN KITA. JADI BUAT PILIHAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI SENDIRI .

SEMUA ORANG INGIN BERJAYA. MULAKAN LANGKAH ANDA SEKARANG, CARI MENTOR TERBAIK ANDA, KUATKAN KEAZAMAN UNTUK BERJAYA. INSYAALLAH, ANDA PASTI BERADA DIPUNCAK!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s