NUTRIWHITE · VITAMIN C

SELESEMA MERIMASKAN?

Selesema ni rasanya semua orang kena setiap bulan ke setiap dua bulan ke..sesuatu yang sangat biasa tetapi merimaskan. Adaa sangat tak selesa terutamanya bila mula-mula dijangkiti selesema. Dengan sakit kepalanya, tersumbat je rasa kan..lebih teruk kalau bergabung dengan sakit tekak, bengkak gusi..aduhai…rimas!

Adaa ingat masa di Uk, cuaca sejuk memanjang kan..jadi memang tak boleh nak elak sangat lah..pernah sekali tu selesema masa bulan puasa..nak tarawih sangat meyeksakan..asal rukuk je..macam air paip..hehehe ye, betul..sampaikan kene letak tisu setebal mungkin dekat tepi sejadah..habis je solat terus capai…hehe rimas!

Sebenarnya ianya boleh dikawal..memang selesema ni senang berjangkit tapi jika imun sistem kita kuat, insyaAllah tak kena punya ­čśÇ

Macam mana nak tingkatkan antibodi dan imun sistem?

  1. Makan makanan yang berkhasiat dan seimbang

  2. Pengambilan makanan tambahan seperti shaklee

  3. Elakkan merokok

  4. Bersenam

  5. Kekalkan berat badan ideal.

  6. elakkan pengambilan alkohol

  7. Tidur yang mencukupi

  8. Penjagaan kebersihan yang baik

  9. Pemeriksaan kesihatan secara berkala.

Senang kan? Dengan shaklee apa yang anda perlu ambil? ini dia untuk anda

Slide3

 

Dengan pengambilan yang berterusan, anda pasti rasa perbezaannya.

Untuk mendapatkan promosi MAY┬á2015 ┬áboleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian Set sistem imun┬ásecara ala carte┬átanpa promosi┬ámenggunakan DEBIT/CREDIT card anda, ┬áanda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus­čśÇ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s