ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · GLA · KALSIUM · MY STORY · OMEGA GUARD · PREGNANT · TESTIMONIAL · VITAMIN C · ZINC

BERITA BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BERPANTANG!

Bulan ni terlalu banyak offer menarik dari shaklee dan salah satunya yang menarik perhatian adaa pastinya yang berkaitan wanita lah kan..set berpantang dan mengandung.

Mulai may-oct 2015 tahun ni Shaklee menawarkan set khas untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.

Slide2

 

Slide3

Harga yang dipaparkan adalah harga retail. Dengan menjadi ahli shaklee pada MAY 2015 anda dapat satu lagi kelebihan..ha apa dia? ni diaaa…bulan ni Shaklee dengan bermurah hatinya nak berikan sebotol VITALEA percuma bagi setiap orang yang mendaftar DAN membuat pembelian tak kisahlah berapa UV (point) sekalipun..asalkan beli produk shaklee dan mendaftar sebagai ahli..nak beli produk paling murah ke paling mahal ke, 1 ke 2 345 ke tak kisah..untung kan? dan setelah jadi ahli, pastinya anda berhak menikmati harga ahli dan bukan harga retail lah kan..ha…saving lagi…jauh tau beza.

Kalau nak tanya adaa berbaloi ke tidak dapatkan set ni, atau jadi ahli..jawapan adaa dengan yakinnya YA BERBALOI. Nak tahu pengalaman adaa semasa berpantang dan mengandung boleh baca PENGALAMAN MENGGUNAKAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Adaa tak jemu nak cerita sebab memang betul apa yang adaa rasa dan dah ramai ibu diluar sana rasa benda yang sama. Dan set ni bukan setakat ambil untuk mengandung dan berpantang tetapi bila-bila pon boleh..takda masalah malah lagi bagus.

Bagi yang nak lebih penjimatan, nak rebut set ni boleh pm adaa segera ok? Tawaran VITALEA percuma cuma untuk bulan ni jadi jangan lepaskan peluang.

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye. ini set yang istimewa jadi hubungi adaa segera ok. Untuk pembelian SET BERPANTANG  secara ala carte menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai) Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINIesellorder nowLOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s