NUTRIFERON · SHAKLEE COLLAGEN POWDER

KOLAGEN & NUTRIFERON SHAKLEE KINI KEMBALI!

Semalam Shaklee bagi sms dan email yang sangat menggembirakan Adaa. Kolagen dah ada kembali! wehee!!

Kolagen shaklee yang menjadi fenomena sebelum ni dikatakan tidak akan masuk ke Malaysia sehingga 2016. Memang kecewa jugak sebab kolagen ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan kerana kualitinya yang sangat tinggi dan keberkesanannya memang tip top.  Bila kata setahun out of stock mestilah kecewa kan?

Tapi, Alhamdulillah, urusan shaklee dan pijak berwajib segera diselesaikan dan kini kolagen sudah kembali memang best!!

Satu lagi, produk berpaten shaklee yang sangat ditunggu-tunggu iaitu NUTRIFERON. Sekarang ni jangkitan penyakit sangat membimbangkan dan adaa akui susah nak cari masa yang anak-anak ke atau keluarga betul-betul sihat. Setiap masa ada saja yang tak sihat betul tak? Dengan pemakanan yang tak menentu, cuaca dan persekitaran yang tercemar, nak keluar rumah pun rasa takut..ada je penyakit yang nak hinggap. Takkan selamanya nak bergantung kat ubat kan? Doktor-doktor pun semakin banyak beban kerja dek kerana hospital yang sentiasa penuh sampai tak muat wad!

Jadi, disinilah pentingnya kita menguatkan imun sistem kita. Melalui pemakanan, senaman dan pengambilan supplement. Nutriferon Shaklee dirumus khas untuk menguatkan imun sistem. dan adaa jamin, memang berbaloi untuk amalkan. Rasa pun sedap, anak kecil pun suka tau.

kolagen and nutriferon is back

Jadi, bagi yang tertunggu-tunggu kemunculan nutriferon dan kolagen, penantian dah berakhir! jom borong sebelum stok kering hehe

*dalam kepala banyak sangat nak cerita ni..Promo dari shaklee bulan ni sangat menggemparkan..adaa akan kongsikan satu persatu..so stay tune ok..nak cerita banyak-banyak tak sempat, ade urusan keluarga hehe i’ll be back!

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s