#THROWBACK · B COMPLEX · CAROTOMAX · ESP · GLA · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

BAKAL PENGANTIN? NAK KULIT MULUS KETIKA BERKAHWIN?

Hari ni nak cerita pasal kulit..dulu masa Adaa nak kawen, Adaa baru je balik dari oversea, muka pun cerah sikitlah dan tak bermasalah (Adaa kulit berminyak sangat tapi bila duk UK, kulit Adaa jadi kering, tapi tak over kering, ngam2 je..sesuai je orang kata..orang lain kulit kering sampai menggelupas dan berdarah)..jadi masa hari kawen, muka agak2 licin berseri lah (perasan tak hingat ni..) hehehe Adaa pasti semua yang bakal jadi raja sehari pon nak kulit yang lawa kan yelah, takdelah masa make up tuh mak andam duk ngomel nk cover jerawat+parut2 dimuka tak gitu?

TUNANG: Mengintai dari Pintu Kamar hehe
TUNANG: Mengintai dari Pintu Kamar hehe

Kebelakangan ni ramai pulak yang Adaa dengar nak jadi raja sehari..ha, ni peluang terbaik untuk kelihatan cantik berseri mulus tulus semualah..yelah, siapa yang taknak kulit cantik kan..bagi orang-orang yang dilahirkan dengan kulit yang semulajadi cantik, Alhamdulillah..tapi bagi yang kurang bernasib baik, jgn risau..kita boleh usaha..boleh jadi cantik juga nk tahu APA RAHSIA? jom baca

NIKAH: Tunggu bakal suami bersama arwah Umi tercinta
NIKAH: Tunggu bakal suami bersama arwah Umi tercinta

credit

Anda inginkan kulit yang cantik? Bagi saya semua orang dilahirkan cantik..Anda adalah apa yang anda fikirkan… Jika anda fikirkan anda cantik, maka semua akan melihat anda cantik.. Ingat ye bahawa kecantikan dalaman itu lebih penting.. dari hati yg bersih akan terpancar ke raut wajah ia akan bersinar.. ahaha.. Tapi ape2 pun.. back to realiti. utk mendapat kulit yang cantik,mulakan dgn pemakanan dan gaya hidup sihat…

Saya sendiri jatuh dalam kategori mereka yang memiliki kulit sensitif dan mudah merah2 or jerawat.. pantang saya kurang minum air, tak jaga mkn atau tak cuci muka sebelum tidur, mudah jerawat singgah atau jadi kering mengelupas….saya akui pemakanan seharian kurang seimbang sbb saya cerewet dan byk yg saya tak makan, jadi seharusnya supplemen menjadi satu keperluan…… Nak dijadikan cerita, saya ni dulu pun bukannya beauty conscious or pengamal supplemen. sayalah org paling malas mkn vitamin,selalu skip..botol2 buat perhiasan.. lagi2 bila dah stop bfeeding, asyik ngelat.. tapi sejak setahun yg lepas.. bila tgk ada je yg tak kena dan baca testimoni2 org lain2 yg best.. maka saya kembali jadi rajin.. saya taknak nampak tua sebelum tiba masanya.. Jadi pilihan saya adalah supplemen Shaklee..

ni komen salah seorang customer kak N .. katanya

” Saya amik vitamin ni sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ni, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ni. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N”


 

1 day sebagai Isteri
1 day sebagai Isteri

 

MAJLIS MENGENAL: 2 pasang pengantin
MAJLIS MENGENAL: 2 pasang pengantin

Saya setuju…. sbb saya pun dah merasakan kesan yang sama mcm customer di atas .

 

Apa yang saya mkn?

 

Pengambilan yg konsisten GLA Complex, ESP (soy protin), Carotomax, Vitamin C Empat ni saya wajib mkn hari2.. Bcomplex saya mkn selang sehari.. Dan seminggu 1-2x saya amalkan masker Vivix, dan setiap hari sy pakai masker dari bahan semulajadi (plain natural yogurt sapu kat seluruh wajah..dlm 10-15minit then bilas..sekali sehari). very nice….. mmg jelas ternyata berbeza kulit saya.. I can feel it dan sesiapa yang rapat dgn saya pasti perasan perubahan kulit saya.. Hahah.. mcm bersalin kulit plak. tapi jika nak tips lebih detail,boleh email saya yer di mamafaiz.com@gmail.com

Berapa lama kesan ini pada wajah?

Terus terang saya kata.. dalam seminggu anda akan nampak kulit anda berseri.. glowing gitu… dan dlm masa 21hari sel kulit akan berganti baru.. dan kesan pengambilan vitamin2 di atas seperti GLA complex.. adalah dlm 2-3bulan…

Cubalah dan tanpa anda sedari, ramai akan bertanya apa yang anda amalkan… 🙂


Itu pengakuan ikhlas dari kak cery okey..jadi tak mustahil untuk dapat kulit yang cantik berseri..dulu kulit adaa sangat teruk..sampai jumpa doktor kulit..tapi alhamdulillah semakin baik..bila dah beranak 3 ni kadang-kadang jadi balik sebab hormone pun dah macam roller coaster kan..tapi tak bermakna tak boleh dibaiki..jadi, sebab tulah adaa buat Segment: cabaran cantik dalam 3o hari tu..sama2 buat dengan customer kan..haa…syok!

Kalau nak rasa jugak effect dalm 30 hari..klik je segmen kat belah kiri blog adaa ni n join ok?

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s