B COMPLEX · ESP · GLA · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

SEGMENT CANTEK: CABARAN KULIT CANTIK DALAM 30 HARI

 

ON NOW

Seperti yang adaa janjikan, hari ni adaa akan buat satu entry official tentang cabaran ini.

Semua pembaca blog Adaa layak untuk menyertai segmen ini..tidak kira lelaki ataupun perempuan ye. Memandangkan dah nak raya mungkin Adaa boleh bantu anda semua untuk kelihatan lebih berseri dan yang penting lebih yakin dengan diri sendiri kan? Segmen ini akan berjalan sepanjang tahun ini dan adaa sendiri akan keep track siapa yang menyertai segmen ini dan TRANSFORMATION anda akan adaa rekod sebaiknya dan dipaparkan secara exclusive di blog kesayanganku ini dari masa ke semasa πŸ˜€

CARA JOIN?

  1. Anda ada masalah kulit?

  2. Dapatkan KONSULTASI PERCUMAΒ dari adaa tentang produk terbaik yang sesuai untuk masalah kulit anda.

  3. Dapatkan produk Shaklee yang bersesuaian dengan masalah anda daripada Adaa pada harga mampu milik πŸ˜€

  4. Mula guna dan lihat kesannya dalam 30 hari!

30 hari tu tak kisahlah start bila..janji dari april hingga disember ini, anda semua boleh join segmen ini. ada yang nak start 1 may sampai 30 may, boleh. Nak start dari 25 april hingga 25 May..pon boleh..bila anda start je guna, startlah cabaran anda!

SETIAP PENYERTAAN BAKAL MENERIMA ‘SPECIAL GIFT’ DARI ADAA BAGI MEMBANTU ANDA MEMULAKAN perjalanan CABARAN KULIT CANTIK!

jelitawan shaklee :D
jelitawan shaklee πŸ˜€

nak jadi seperti mereka? jom!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

Advertisements

One thought on “SEGMENT CANTEK: CABARAN KULIT CANTIK DALAM 30 HARI

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s