TESTIMONIAL · VIVIX

PIGMENTASI SEKITAR AREOLA PUDAR, TEKSTUR KULIT SEMAKIN CANTIK!

Hari ni sempat meng’update’  blog. Pagi2 lagi dah dapat sms yang menggembirakan :). Cik Puan (minta nama dirahsiakan) ni ex-schoolmate adaa dulu and she’s been my loyal customer over a year ago lagi..satu family guna Shaklee and sangat berpuas hati. Cik puan ni seorang doctor so mmg tak hairan lah sangat menjaga kesihatan 🙂 Apa yg dia  sms adaa pg td?

 

 

 

Ha, nmpk kan? Skin texture improved and also nipple reduce hyper pigmentation..Kalau ibu yang dah bersalin selalu kan alami masalah ni, kawasan areola  jadi gelap waktu pregnant. Memang terbaik lah Vivix!

Sejak akhir2 ni mmg adaa tertarik betul dengan mereka yang dah amalkan vivix ni, mmg muka jadi makin gebu dan licin..dan tindakan membaik pulih ni lebih berkesan kerana ianya bermula dari peringkat sel lagi..bukan secara luaran sahaja ye, from the root of the problem. VIVIX can repair our cells, prevent it from damage and also avoid from early aging, how great is that?

 

Sebotol kecil ni begitu banyak manfaat, kulit makin lawa, yang bahagian-bahagian hitam tu pun makin pudar. Maklumlah, ibu-ibu mengandung ni bahagian ketiak hitam lah, ‘topeng muka’ terjadi lah, parut sana sini, hitam sana sini, semua boleh hilang insyaAllah. kan best!

setiap hari makin jatuh cinta sama ini VIVIX lah 😀

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s