Uncategorized

CABARAN CANTIK DALAM 30 HARI

CABARAN CANTIK DALAM 30 HARI!

Hari ni bagi 2 entry kasi qada’ yang semalam huhu semalam bersiap nak balik seremban dan uruskan hal rumah dan anak-anak sampai tak sempat duduk kat meja bukak laptop. Ini ada masa sekejap, kasi jalan lah satu entry 😀

Beberapa bulan lepas adaa banyak menerima ‘customer’ yang alami masalah kulit ni..kulit bernanah, berjerawat, kusam, kering..macam-macam kes. Dan Alhamdulillah, ramai juga yang mencuba dan memberikan feedback yang positif. Seronok bila mereka dapat penyelesaian dan kulit semakin lawa.

Tipu kalau ada orang tak kisah kulit dia berjerawat batu, bernanah..ish kalau sebiji pun dah cukup merimaskan apa lagi kalau satu muka dah macam ditabur-tabur. Sakit, malu lagi..tambah-tambah perempuan..nak-nak pulak anak dara trang tang tang..uih..memang risau lah..risau jerawat lagi, risau kerja lagi..lagilah banyak yang tumbuh.

APA PUNCA UTAMA JERAWAT?

yang paling lazim dan ramai orang alami:

  1. Kulit berminyak

  2. Bakteria

  3. Hormon

  4. Stress

  5. Pemakanan

Ini paling ‘common’ bak kata orang putih..bila kulit berminyak, kelenjar tersumbat, faktor pemakanan pulak tak menentu, stress lagi..memang membiak lah jerawat tu..tambah-tambah persekitaran sekarang tak macam dulu..tahap pencemaran sangat membimbangkan..

kalau yang balik kerja kat KL, naik pengangkutan awam, cuba sampai rumah, sapu dengan tisu muka tu..hitam! mana tak beranak pinak jerawat ye tak?

Lagi satu, hormon..umur belasan hingga awal 20-an atau umur pra-menopaus memang hormon seperti rollercoaster..perubahan hormon ini banyak menggangu sistem badan dan menyebabkan terjadinya msalah kulit. sebab tu ramai customer adaa dari usia belasan tahun dan 45 tahun keatas..sebab inilah masanya hormon bergelombang hehe. Yang mengandung tu sabar jelah ye..kejap je, nanti hilang balik..tapi bukan tak boleh dirawat..boleh dan ianya tak menggangu pun kehamilan 🙂

jelitawan shaklee :D
jelitawan shaklee 😀

Nak letak gambar sendiri segan (konon!) hehe ini dua orang yang sempat adaa posterkan tadi..beribu lagi ada tapi sebab masa tak mengizinkan sempat buh dua je dulu..Tapi dalam blog ni banyak sangat testimoni tentang kulit boleh godek2 baca ye.

yang sebelah kiri tu sangat lawa..usia dekat setengah abad tapi bila jumpa depan-depan ya Allah..mudanya! cantik sangat! same goes to miss sebelah kanan ni..kulit bermasalah tapi tengok sekarang lawanya la hai…tak perlu nak makeup tebal 3 inci pon tau…

nak tahu rahsia kulit cantik tak? nak mencabar diri anda selama 30 hari? kalau nak jom!

Adaa akan tanya anda soalan2 berkaitan, dan akan cadangkan set yang paling sesuai dengan masalah anda.

Siapa berani, jom sertai adaa dalam cabaran kulit cantik dalam 30 hari! 

Segan nak kol, sms, whatsapp semua boleh..

Segan jugak? Nak beli sendiri..pon boleh..tapi lebih baik konsultasi dulu kan? mana tahu lepas ni ade model untuk adaa’s Inspiration 😀

just contact me now!

*tengah duk taip, masuk lagi order skin set..haaaaaa

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s