CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · LECITHIN

LANGSING DENGAN CINCH SHAKE!

Hari ni nak share satu testimoni lagi..terbaik dari ladang, sebelum tu adaa bagi cuci mata dulu..

TESTI CINCH 1

beza tak? beza kan? sangatttt!!! apa yang menyebabkan kak mai ni berazam nak turunkan berat badan?

TESTI CINCH 1.2jpg

Tak baik tau..gelak-gelakkan orang..tapi bagusnya kak mai ambil kata-kata mereka sebagai satu dorongan untuk dia mendapatkan berat badan ideal..ini tak berapa jaga makan lagi ni

TESTI CINCH 1.1jpg

 

Makan hati tau tengok kak mai sekarang..bukan main lawa lagi. Dan yang paling mengejutkan, kak mai ni usia hampir cecah 50-an tau! Bila Adaa jumpa depan-depan ya Allah..rasa macam sebaya..dengan lawanya, ranggi nya..memang tabik lah kak mai. Sekarang diri sendiri yang untung kan kak mai. Bukan setakat badan makin ringan, mengecil, malah makin sihat dan nampak jauh lebih muda!

Apa yang kak mai amalkan? salah satunya cinch shake yang best ni lah..

CINCH DAN ESP

Kalau ada yang diluar sana shaklee CINCH SHAKE ni sama macam protein shake dipasaran, adaa berani jamin, ianya TAK SAMA! Shaklee Cinch Shake diperkaya dengan LEUCINE yang membantu kita mengekalkan jisim otot semasa proses penurunan berat badan dan membantu kita kekal bertenaga dan kenyang lebih lama. Jadi, taklah kita ni hilang otot dengan lemak sekali, akhirnya memang kurus, tapi tinggal kulit dengan tulang..nak buat ape ye tak?

Dengan adanya leucine, kita takkan kehilangan otot, jadi bukan sahaja kita ni hilang lemak, berat, malah hilang inci dan semakin langsing tau. ‘curvy’ bak kata orang. Ini menjadikan tubuh kita lebih terbentuk, anjal dan fit!

Dan yang adaa paling suka, ianya didatangkan dalam 3 perasa..boleh pilih ikut selera anda. Adaa? Adaa suka coklat. sangat suka! pastilah coklat pilihan adaa. Yang mana suka minum kopi, ada perisa cafe latte untuk anda dan bagi penggemar vanila, pun ada. Ditambah pula dengan ESP, waduh memang kenyang, sedap dan pastinya membantu anda diet dengan lebih sihat kerana ianya turut mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh. Jadi apa tunggu lagi?

Jika inginkan tubuh yang langsing dengan cara yang sihat, ini untuk anda!

bulan ni promo hebat tau..jangan lepaskan harga jauh lebih rendah dengan menjadi ahli shaklee!

 

promo april 2015

 

promo april 2

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SLIMMING SET tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s