MEMBERSHIP SHAKLEE

SEKADAR GUNA SHAKLEE PUN BOLEH DAPAT DUIT

Biar betul..guna pun boleh dapat duit? Belum bisnes lagi tau..macam mana tu?

Adaa pernah dapat Whatsapp dari customer adaa ” Adaa, duit apa shaklee bagi ni tetiba je akak dapat cek”. Dalam hati adaa, duit apa pulak..akak ni bukan berniaga pun..cuma pengguna tegar dan ahli shaklee. Sejurus lepas tu akak tu berikan gambar cek tersebut pada Adaa..

“owh..ini ‘cash back’ akak ni…bulan lepas kan akak ada buat pembelian..sebab tu dapat duit ni”

“La ye ke..tak tahu pulak boleh dapat duit banyak ni..hahaha seronoknya! ”

Ha..jangan tak tahu ya..beli makan sendiri pun boleh dapat duit tau..tau-tau cek sampai dalam peti surat. hehe

 

Inilah salah satu kelebihan MENJADI AHLI SHAKLEE. selain dapat kesihatan yang baik, anda juga boleh menjana wang melalui shaklee, atau, guna sahaja dan terima wang anda semula 😀

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

CARA JADI AHLI SHAKLEE

 

APA KELEBIHAN JADI AHLI?

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE

Banyak tuuu…tak rugi malah menguntungkan lagi..

Bagi yang nak berdaftar dan mendapat semua keistimewaan diatas boleh hubungi adaa segera melalui SMS/WHATSAPP/TELEGRAM/TELEFON tak kisah..semua boleh hehe

bulan ni promo hebat tau..jangan lepaskan harga jauh lebih rendah dengan menjadi ahli shaklee!

 

promo april 2015

 

promo april 2

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s