CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · LECITHIN

TURUN 20 KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!

Jarang rasanya adaa share tentang slimming set ni kan, so hari ni nak share lah sikit..

weight management set

 

Tada!! Inilah dia..ada 4 perkara je..

 
Cinch- Ada 3 perisa yang sangat sedap (vanila, coklat atau cafe latte). Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Istimewanya Cinch ni lengkap dengan leucine untuk membantu memelihara otot semasa proses penurunan berat. Jadi taklah otot pon hilang dan kulit jadi melendut atau sagging. 

Herblax- Herblax membantu meningkat proses pencernaan secara lawas dan detox badan kita. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. :) ... tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)

Lecithin: ..berfungsi untuk memecahkan lemak2 …Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh bdn..

Cinch Tea: Cinch tea membantu memberikan tenaga ketika diet dan meningkatkan metabolisme badan. Dengan rasa yang enak, pasti semua suka apalagi jika dihidangkan dalam keadaan sejuk..panas2 ni sedap minum sejuk2 🙂

more info here

Ini pula sikit testimoni dari pengguna slimming set 😀

TESTIMONI 1

testi slimming set 1

TESTIMONI 2

testi slimming set 2.1 testi slimming set 2.2

TESTIMONI 3

testi slimming set 3

TESTIMONI 4

testi slimming set 4

Ada diantara mereka ni baru cuba lecithin dengan herblax, belum ambil full set dah berkilo turun nye..best kan?

*Bagi yang ingin mencuba, bagi setiap pembelian adaa akan sertakan Meal Plan dan jadual makan yang membantu anda menurunkan berat badan. EXCLUSIVE for my customer 🙂

Bagi yang nak mencuba, ini masa terbaik anda sebab ada promosi berganda!

promo april 2015

 

promo april 2

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SLIMMING SET tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

One thought on “TURUN 20 KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!

  1. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the
    book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the
    message home a little bit, but instead of that, this is excellent
    blog. A great read. I will certainly be back.

    Like

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s