B COMPLEX · ESP · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

JERAWAT BERNANAH, BERPARUT KEMBALI PULIH!

Kalau muka ada jerawat rimas betul rasanya..apalagi kalau jenis bernanah, dah lah sakit, lepas tu berparut hitam pulak..aduhai..rimas, malu pun ada kan..

Ada yang dah berhabis sampai beribu-ribu ringgit tapi tetap tiada perubahan..adaa ingat dulu masa zaman remaja, muka penuh jerawat pasir di dahi..sampai jumpa doktor..tapi masih gitu jugak..huhu

Seingat Adaa, muka adaa mula ok masa di UK, mungkin sebab cuaca yang sejuk tu sesuai dengan kulit adaa..kulit adaa sangat berminyak, jadi bila kat sana, walaupun cuaca tu mengeringkan muka, tapi untuk adaa, sedang-sedang elok aje. Orang lain yang kulit jenis kering, bila kat sana, makin kering, ada yang berdarah..huhu kesian la pulak kan.

Berbalik pada cerita kita di Malaysia ni yang sah-sah tak boleh lari dari cuaca panas, berhabuk, terik ni..apa yang kita boleh buat? Bagi Adaa, biasanya kulit bermasalah macam ni berpunca dari persekitaran yang kotor, habuk-habuk mudah tersumbat di liang muka, dan badan yang bertoksin. Jadi setakat ni adaa cuma cadangkan penggunaan ESP+VITAMIN C+ VIVIX 

Ini salah seorang pengguna yang sudi berkongsi gambar..tengok muka cik adik ni sebelum menggunakan shaklee ya

TESTIMONI VIVIX 1Wajah cik adik ni (nama dirahsiakan) merah-merah, jerawat besar-besar dan kesan jerawat berparut. dah macam-macam produk dicubanya katanya. Jadi adaa cadangkan 3 item tadi..dan belum pun  sampai sebulan, hasilnya..

TESTIMONI VIVIX 2nampak dah menipis kan? ada sesetengahnya dah mula hilang. (warna kulit berbeza sebab faktor pencahayaan)

fokus pada tekstur wajah dah makin licin kan? ni belum pun habis sebotol vivix tau.

Apa rahsia? cuma pengambilan secara konsisten dan lagi satu buat masker.

TESTIMONI VIVIX 3

susah ke buat masker ni? sangat senang..kalau masker vitamin C cuma hancurkan setengah biji, lepas tu campur dengan setitik dua toner atau air..sapu hingga kering, bilas..sama juga dengan vivix, cuma ambil beberapa titis, ratakan pada muka..lepas tu biar hingga kering atau semalaman ke tak kisah..kalau ada anak menyusu tu janganlah pakai sepanjang malam..terkejut baby tu tengok kang..lepas tu bilas..senang aje. janji kena rajin lah..

Sekarang cik adik ni dah repeat order pun VIVIX BOTOL KE DUA..vitamin c pon dah botol 3 ..sekarang adiknya pulak turut cuba sebab muka adiknya lebih banyak tompok hitam..harap-harap cun memecun menjelang raya nanti.

Kalau mencuba sesuatu produk, cuba ambil dalam tempoh sekurang-kurangnya 90 hari. itu minimum..barulah sempat ianya bertindakbalas dengan badan kita. Jangan lah baru cuba 2 hari nak muka cun macam erra fazira..tak dapek lah ye..sabar dan usaha berterusan..insyaAllah hasilnya pasti memuaskan 😀

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s