PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE · SHAKLEE RELATED

SESI MAGIC STAR MASTER: REBUT PELUANG JANA PENDAPATAN!

Pagi ini Adaa bersiaran dari Kuala Pilah negeri sembilan..semalam di seremban, hari sebelumnya di Terengganu..masa yang singkat tapi Alhamdulillah Adaa gembira dapat gunakan sebaiknya.

Bulan ni Shaklee menawarkan pelbagai insentif buat semua ahli dan pastinya, dalam situasi semua dimomokkan dengan harga barang yang meningkat, taraf hidup makin tinggi  peluang untuk mendapat insentif ini dipandang sangat berharga..dan memang betul pun, ianya memang berharga..siapa nak bagi percuma ye tak?

Adaa pandang peluang ini sebagai sesuatu yang patut dikongsi dan Alhamdulillah, dimudahkan untuk bertemu dengan beberapa orang ‘anak’ dari Star Master, empire shaklee Adaa yang semakin berkembang. Sebelum ni sepanjang adaa bersama shaklee hampir 4 tahun ni, boleh dibilang berapa kali jer adaa buat coaching secara face-to face..selebihnya semua secara online sahaja..95% secara online. Kali ni peluang dah ada depan mata, Allah nak mudahkan, apa lagi, jangan dilepaskan 😀
image

Seorang dari anak star master adaa duk sebelah rumah je, biras Adaa..hari-hari pun boleh coaching hehe..2 april yang lepas, pertama kali Adaa jumpa kak Zan dari Kuala Terengganu..kak zan baru sangat jadi ahli dan adaa bersyukur dapat membantu kak zan. InsyaAllah lepas ni lebih mudah untuk bertemu dan adaa doakan kak zan akan segera dapat 4 angka 😀
image

Dan semalam, 4 april adaa bertemu downline dari Kuantan..adaa dari Terengganu, mereka dari Kuantan, tapi bertemu di Seremban. Siapa sangka kan..hajat nak pergi kenduri kawan di dewan DAto’ Haji Maiden, rupanya dewan tu depan rumah mak mertua Adaa jer..apa lagi..singgah lah ..
image

 

Ini sangat istimewa sebab bukan sekadar dapat berjumpa downline, mereka pun dapat bertemu mak mertua adaa dan merasa masakan orang negeri sembilan..ha mahal tuuu..

Pertama kali jumpa face-to-face tapi Adaa rasa macam dah lama kenal..sangat gembira sebenarnya..jumpa adik-adik yang sangat ramah..teringat dekat arwah Ayu..kalau dia masih hidup umur dia dah 28 tahun pun..adaa rasa pertemuan ni bukan sekadar untuk bisnes, tapi lebih pada ikatan silaturrahim..macam keluarga baru..

Adaa betul-betul doakan mereka berjaya dan adaa doakan mereka menjadi New Supervisor bulan ni. Pasangan yang sangat ramah dan mesra 😀 InsyaAllah april ini bakal jadi bulan terbaik untuk mereka.

Walaupun tanpa pen dan kertas, hanya
borak2..tapi banyak yang sempat dikongsikan dan semoga bermanfaat buat mereka. InsyaAllah..ameen..

All da best to u!!

Peluang untuk jana pendapatan ni sebenarnya lebih baik jika dikongsi bersama..jika anda salah seorang yang ingin jana pendapatan seperti mereka, tetapi ragu..jangan mengalah dulu..lihat potensi diri anda..tak cuba tak tahu kan?

Bisnes online ni juga bukanlah memerlukan kelulusan yang tinggi atau degree atau master ke PhD ke..bagi adaa cukup sekadar anda ada kemahuan dan ingin buat yang terbaik.

apa yang anda perlu untuk mula seperti mereka?

  1. Jadi ahli dengan bayaran RM80 sahaja

  2. Internet connection

itu sahaja sebagai permulaan..yang lain kita boleh belajar ..adaa juga bermula dari 0, kalau adaa boleh, kenapa anda tak? Stok? tak perlu berhabis 10k 20k untuk stok..setiap kali pelanggan anda order, boleh minta shaklee poskan secara terus. tak susah kan?

Nak dapat hasil perlukan usaha yang berterusan walaupun kecil..jangan berkobar dan mengejar usaha yang besar tapi tak tertanggung dan putus asa ditengah jalan. Berniaga apa pun perlukan kesabaran..yang penting kita mahu terus belajar dan berusaha. Jangan gopoh.

Satu lagi yang PALING PENTING, belajar memerlukan guru..begitu juga berniaga..perlukan MENTOR..pilih mentor yang tepat, yang betul-betul boleh membantu anda. Walaupun begitu, 90% adalah dari diri anda, mentor cuma menunjukkan jalan yang 5% 10% tadi je lagi.

Yang pasti, dimana ada kemahuan yang tinggi, pasti Allah mudahkan..Bulan ni adaa buka cuma 10 tempat untuk mereka yang ingin bernaung di bawah empire STAR MASTER. exclusive 10 spots. siapa cepat dia dapat!

InsyaAllah, bulan ni adaa berdoa ramai lagi leader bakal dilahirkan. Tunggu dan lihat ok?

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s