CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · KURUS · LECITHIN · WEIGHT MANAGEMENT

LECITHIN MEMECAHKAN LEMAK? LIHAT DEMONSTRASI INI

Seperti yang Adaa janjikan semalam, hari ni adaa nak tunjukkan video demonstrasi lecithin sebagai PENGEMULSI LEMAK..maksudnya lecithin ni dia menguraikan lemak kepada bentuk yang lebih kecil supaya lebih mudah disingkirkan dari sistem badan. Siapa yang nak singkirkan? Macam adaa sebut semalam, fiber+herblax memang kombinasi terbaiklah. Gabungan yang meletup orang kata. Jadi, tak payah banyak tulis, saksikan video ringkas ni ok?

 

Nampak kan? tu baru dua biji tau..sehari kita boleh ambil 6 biji..bayangkan betapa banyak lemak bakal terurai..kan best!

lecithin
lecithin

Ini baru sikit tau, nanti adaa kongsi banyak lagi info berkaitan slimming set dan juga set kulit..ha kenapa pulak set kulit? sebab, ada harga murah! Dengan promo bulan ni, bukan sahaja boleh slim, malah cun lagi..siapa taknak oiii ..mula dari sekarang, bila raya dua tiga empat bulan lagi memang lawa lah!

Bagi yang nak mencuba, ini masa terbaik anda sebab ada promosi berganda!

promo april 2015

 

promo april 2

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SLIMMING SET tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s