CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · KURUS · LECITHIN · SHAKLEE RELATED · WEIGHT MANAGEMENT

TIPS KURANG BERAT BADAN: DETOKS+PROTEIN+LECITHIN= KURUS!

Salam hari Jumaat (boleh ke?) hehe Hari ni Adaa nak share pasal kurus mengurus, menyingkirkan lemak..disebabkan kebanyakan customer tercari-cari produk untuk slim, ha..inilah Adaa nak bagitahu apa yang anda perlukan, dengan cara yang betul, InsyaAllah, bukan sahaja boleh slim, malah sihat!

 

credit

 

Basically utk diet.. Anda perlu

SET KURUS SHAKLEE
SET KURUS SHAKLEE

 

Detoks (Alfalfa/herblax) + Protin (Cinch Shake or Energizing Soy Protin (ESP) +Lecitin

 

  1. Kenapa protin? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
  2. Kenapa kena detoks?Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. :)... tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)
  3. Kenapa perlu Lecitin?: ..berfungsi untuk memecahkan lemak2 …Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

 

Utk detoks, anda boleh mengamalkan pengambilan Herblax. Herblax merupakan julat lembut yang sangat membantu dalam proses penyingkiran dan pembersihan usus. Ini taida cirit birit ya..malah ianya sangat melegakan!

Fiber akan memanjangkan tempoh makanan dalam perut dan memberikan rasa kenyang sepenuhnya. Ia berupaya menyerap lebihan air dan lemak dalam badan. Jadi lebihkan pengambilan sayuran dan buahan serta serat organik atau semulajadi yang anda boleh dapatkan dipasaraya. Dengan pengambilan serat yang mencukupi, digabungkan dengan herblax serta air yang mencukupi, kerja2 ‘melabur’ akan jadi mudah, usus dicuci sepenuhnya jadi akan elakkan perut buncit.selain berfungsi untuk melancarkan penghadaman..


 

Bab yang ‘melabur’ tuh mmg btol..bagi wanita yang baru melahirkan anak selalunya mengalami masalah sembelit dan pengambilan fiber+lecithin+herblax memang sangat membantu..

Tentang Cinch pula, cinch shaklee ni sangat istimewa kerana mengandungi formulasi unggul iaitu “leucine’. Ianya bertindak untuk memelihara dan mengekalkan otot sepanjang proses penurunan berat badan. Biasa kan tengok orang sekejap kurus, sekejap gemuk atau lazim kita ketahui sebagai ‘yo-yo effect’. Salah satu punca ialah, semasa proses penurunan berat badan tu, hanya air dan otot yang hilang, jadi cepatlah badan tu naik semula. Kalau otot kita kekal, jadi yang hilang adalah lemak. Semakin banyak otot yang kita ada, semakin banyak lemak yang dibakar dan sekaligus membantu menurunkan berat dengan lebih berkesan.

Tentang lecithin pula, nanti adaa akan kongsikan video insyaAllah 😀 saksikan sendiri ok?

tunggu esok tau…:D

Bagi yang nak mencuba, ini masa terbaik anda sebab ada promosi berganda!

promo april 2015

 

promo april 2

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SLIMMING SET tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s