PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

DAPAT LEBIH DUIT DENGAN GST!.

Selamat pagi! dah masuk 1 april..akhirnya GST dah mula berkuatkuasa..sana sini heboh harga naik dan ramai yang panik kan? Jangan panik..kita doakan yang baik-baik sahaja..Tengah duk kata harga barang semua naik, apa pulak adaa kata dapat duit dengan GST ni?

Ha, ini GST yang bagus punya..apa kata kita pandang GST 6% sebagai satu rahmat buat kita..membuka minda kita untuk menjenguk lebih banyak peluang buat duit diluar sana..lebih membuatkan kita kerja keras dan pastinya terus mendoakan semoga ekonomi Malaysia mula stabil dan memberi manfaat kepada kita suatu hari nanti.

GST= Get Shaklee Today 😀 Dengan kos hidup yang semakin tinggi, semakin ramai yang mula mencari peluang jana duit. Pelajar pun ramai tau yang cari peluang. Sebenarnya peluang ada depan mata cuma kita belum nampak. Sebab tu Adaa kata anggap ini satu rahmat untuk kita dapat lebih banyak wang untuk keluarga.

Apa yang bagusnya Get Shaklee Today ni? Banyak bagusnya..

  1. Modal 0 hanya perlu bayar yuran keahlian sekali seumur hidup RM79.50

  2. Tak perlu simpan stok RM20, 30K kat rumah..semua boleh order terus melalui Shaklee

  3. Berpeluang jana wang hingga 4 5 angka malah 6 angka

  4. Berpeluang mendapat 3C iaitu car bonus, convention dan cash- trip 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, dalam dan diluar negara. Bagi yang muslim, anda boleh pilih untuk mengikuti  trip luar negara atau pakej Umrah.

  5. Semua ini boleh dilakukan hanya dari rumah dah melalui smartphone/laptop anda!

Jadi, apa yang merugikan? Bagi Adaa tiada..dapat tambah ilmu, tambah duit dan senang..Adaa sendiri dah buat 100% dari rumah jadi, tak mustahil kan?

Jom ubah perspektif kita..lihat peluang bukan natijah..ada rahmat diatas segala yang terjadi..betul tak?

Jom dapat lebih wang dengan GST!!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

3 thoughts on “DAPAT LEBIH DUIT DENGAN GST!.

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s