ESP · TESTIMONIAL

HANYA DENGAN ESP! WAJAH BERJERAWAT, BERPARUT KINI HILANG!

Bulan ni banyak sangat testimonial ESP dan adaa rasa ini yang paling menarik hati adaa setakat ini hehe

Siapa sangka dengan ESP sahaja boleh ubat kulit muka yang tak berapa nak lawa tu ye tak?  (ups!) jom tengok sendiri

HANYA 2 MINGGU PENGGUNAAN ESP
HANYA 2 MINGGU PENGGUNAAN ESP

Wah, lain betul rupa dia..

Dulu ada masalah resdung yg teruk.. Dan jugak salah guna produk macam sy.. Sampai jerawat pun dah tahap kronik.. Besar2, bernanah dan berparut yg agak sukar utk hilang..

After consume ESP in juz 2 week 2 day.. Woww!! Masalah beransur2 pulih..

Betul la yg badan manusia ni memang berbeza2..
Ada yg cepat nampak kesan, ada yg lambat..

Dan kesannya kepada dia sangat AWESOME!!
Mungkin sebab dia ambik ESP 3x sehari.. Katanya ESP sedapp sangat.. Hari2 cakap kat sy, tak boleh kalau tak minum ESP sehari.. Bukan pasal mau kulit cantik atau apa.. Tapi, sebab ESP sedap sangat2 katanya..

Tapi, dia sendiri pun tak sangka.. ESP yg dia minum hari2 bagi efek WOWWWW!!

Jerawat Berkurangan
Kulit Makin Cerah
Parut Jerawat Semakin Pudar
Muka Kurang Berminyak
Pori2 Makin Mengecil
Lubang2 kat Muka Berkurang
Resdung Makin Kurang
Tak Cepat Rasa Lapar

Untuk pengetahuan, supplement yg dia ambik hanya la ESP!

Siap buat MASKER ESP tau..

Sekarang, hari2 senyum sendiri bila tengok cermin.. Hehehe

 

soya mempunyai pelbagai manfaat pada kulit dan buktinya, adaa tak perlu cakap banyaklah kan..tu tengok gambar pun dah nampak hehe insyaAllah esok, adaa kongsikan manfaat soya pada kulit ok?

Bagi yang ingin mencuba, inilah peluang anda. Ada promosi tau. sebelum tibanya GST bulan depan, baik grab 😀

MARCH PROMO 1

MARCH PROMO

Apalagi..boleh buat stok ni, nanti lepas GST dah lain harganya 😛

Untuk mendapatkan promosi MARCH 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian ESP tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

2 thoughts on “HANYA DENGAN ESP! WAJAH BERJERAWAT, BERPARUT KINI HILANG!

  1. Hai kak. Saya baru je nk mencuba esp ni. Just nak tanya if penggunaan esp ni 3kali sehari, waktu mane yg paling ssuai utk diminum. Semua sedia maklum jika penggunaan esp hnya 2kli sehari, waktu terbaik adalah sebelum breakfast & sebelum tidur, sekiranya 3kli sehari, waktu mne yg plingg sesuai utk diminum? Mohon pencerahan 😃

    Like

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s