ALFALFA · ESP · TESTIMONIAL · VITAMIN E COMPLEX

TESTIMONI (18SX): ALFALFA DAN ESP semakin HOT!!! NAK TAHU KENAPA?


Pagi2 sabtu ni sempat curi masa kejap sbb nak tulis satu perkara penting ni hhehe yang lain tolak tepi sat ..Sebelum tu maaf sangat-sangat ye..agak 18sx..niat sekadar nak berkongsi dan membantu mereka yang segan bertanya.. Ok, masih ingat Entry Adaa 18 SX (Testimoni): Ketahui khasiat Vitamin E & Alfalfa terhadap hubungan intim anda~ dan ESP Best? untuk bacaan 18yrs above saja ye 😛 ha..ini lagi satu testimoni susulan yang dikongsi di Closed Group kami Shaklee Golden Lounge di FB..

Thanx to mamafaiz

 
”salam semua..saya nak share pengalaman customer saya..pasal Alfalfa dan ESP..ehehe..
belom seminggu makan alfalfa dah kena puji tinggi melangit oleh en suami..ehehe..bg saya tak salah kan sbb utk kerukunan rumah tangga gak..ahakss..ye laa..sebabkan entry perkongsian cik 
Ciput Bob tu, ramai berkobar2 ambik alfalfa sebotol terus..nyata tak sia2 katanya..saya tumpang gembira 🙂 ..
dan sorg lagi customer saya yg ambik ESP (ade ambik lain2 gak) en suami dia puji perubahan pada Breast dan punggung..tegang dan gebu..tak yah g cucuk2 kan..ehhee..tu belom sebulan tu…kalau dah lama agak2 ape lg ye perubahan mereka2 yg lain kan..so, ape lg..cantikkan diri utk suami dpt pahala..utk kebahagiaan rumah tangga gak kan..bila kita sihat, cergas, ceria, kita pon leh uruskan rumahtangga, kerja dan lain2 tugas dgn hepi dan sepenuh ati :)..to all wonder mommies, super ladies, u all are wonderful!
happy sharing all
!”
Nampaknya di kalangan para isteri ni dh jadi mcm fenomena ESP+Alfalfa+Vitamin E nih..bukan sahaja baik utk kesihatan, turut membantu ibu2 yang bf, kulit muka pon jadi  cantik..kire health+beauty lah pendek kata, n now add one more ‘intimate relationship’ pulak..aiii ade lagi testimoni2 dan komen2 panas di group kami tapi x dpt lah Adaa nak letak di blog  sbb terlalu HOT..bahaya tuh heheh blog Adaa ni klasifikasi ‘U’ ..kang ade SX kang..bahayeee heheh nak tau kene contact personally lah ye 🙂

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


Advertisements

One thought on “TESTIMONI (18SX): ALFALFA DAN ESP semakin HOT!!! NAK TAHU KENAPA?

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s