PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

DINNER JUTAWAN MAC 2015: HOTEL BANGI-PUTRAJAYA

Dah 3 hari miss update blog..rindunya!! Curi masa sekejap pagi ni nak jugak tulis..baik punya pasang kartun untuk fahry supaya duk diam sekurang-kurangnya 30 minit supaya dapat kongsi cerita dinner jutawan sabtu yang lepas hehe.

KAD JEMPUTAN
KAD JEMPUTAN

Dinner ni eksklusif untuk anak-anak kami yang Effektif sekurang-kurangnya sebagai supervisor pada Januari dan februari lepas. Ini sebagai tanda penghargaan yang diberikan oleh mama ku Kak Cery a.k.a Presidential Master Shareeza. Best kan..datang dinner , makan-makan, borak-borak, bawak balik hadiah hehe. Ada cabutan bertuah tapi yang bestnya semua yang hadir PASTI dapat cabutan bertuah. pendek kata semua tak pulang dengan tangan kosong.

Dari empire Adaa, STAR MASTER ada 4 orang yang layak tapi semua tak dapat hadir, jadi Adaa lah yang pergi memeriahkan majlis bersama rakan-rakan yang lain. Ada 10 orang VIP dan salah seorangnya adalah adaa 😀 bangga weh.

dinner 2

Majlisnya ringkas jer..makan-makan, ambil hadiah, ambil gambar selebihnya beramah mesra hehe dan yang adaa suka ialah goodies nya..door gift gtu..adaa rasa tak pernah kot orang dapat banyak macam ni..

goodies
goodies

dinner 6  Sebeban heheh dengan produk shaklee percuma, dengan buku, alquran, matsurat, minyak wangi, kalkulator..lengkap semua memang terbaik!

dan yang bestnya, untuk semua VIP malam tu ada hadiah istimewa..dan adaa sebagai Top 5 dapat extra special lah lebih kurang..yang Top 2 lagi special ..apa yang adaa dapat?

Hadiah Istimewa
Hadiah Istimewa

Alhamdulillah..nak melompat pun ada hehe syukur pada Allah..ini baru sikit..dinner yang akan datang hadiahnya lebih istimewa. Dan insyaAllah moga lebih ramai dari empire STAR MASTER dapat join nanti..

Adaa rasa cukup bertuah dan gembira dapat jumpa mama ku dan kawan-kawan lain serta anak2 didik kami..bukan slealu dapat berkumpul begini. Dan untuk segala tajaan mamacery, moga Allah sahaja yang membalasnya dengan sebaik-baik nikmat..pemurah jutawan ni. 😀

Nak jadi sebahagian daripada kami, jom lah 😀

*oh ya, malam tu cabutan bertuah top 2 ialah Iphone dan Ipad..tahniah kepada mereka. Ini baru hadiah untuk supervisor tau..belum rank atas-atas lagi..Macbook kot..sapa nak bagi percuma2 gitu kan..hehe alhamdulillah..

May ini bakal ada lagi dinner untuk supervisor ni..jadi anak-anak, jom kita usaha buat yang terbaik. Hanya yang efektif sahaja yang layak. Jangan lepaskan peluang ni ok!

TERIMA KASIH KAK CERY :)
TERIMA KASIH KAK CERY 🙂

 

 

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

2 thoughts on “DINNER JUTAWAN MAC 2015: HOTEL BANGI-PUTRAJAYA

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s