SHAKLEE RELATED

SHAKLEE HQ: KINI DI PINNACLE SUNWAY

Shaklee HQ ni dulu di Empire Gallery, tapi telah pun berpindah ke sunway..sebenarnya bukan lah baru pindah, tapi sejak adaa yang berpindah dari Bangi ke Terengganu, belum pernah lagi ke HQ yang baru. Dekat setahun lebih dah kot tak membeli barang secara walk-in..asyik order online saja..

Tapi tadi saja bertukar angin kejap..alang-alang dah balik bercuti kat seremban, kebetulan stok pun dah kurang, apa lagi, ambil peluanglah menjenguk HQ hehe

sekarang Shaklee HQ bertapak di alamat:

 

HQ SHAKLEE SUNWAY
HQ SHAKLEE SUNWAY

sila zoom ye untuk pandangan lebih jelas.

Tadi sampai di HQ sempat lah snap gambar sekeping dua buat tatapan umum..

photo_2015-02-18_23-41-41
Ruang menunggu yang jauh lebih besar dan spacious.

 

 

Kaunter sampai 8 ke 9 ha..makin efektif dan lancar
Kaunter sampai 8 ke 9 ha..makin efektif dan lancar

 

Tiada masalah nak bawa anak sebab dah ada playground!!
Tiada masalah nak bawa anak sebab dah ada playground!!

 

Bukan sahaja boleh order di kaunter, onder online pun boleh..siap dengan arahan satu-satu ye..
Bukan sahaja boleh order di kaunter, onder online pun boleh..siap dengan arahan satu-satu ye..

Seronok rasa gi tadi..oh ya, ruang untuk coaching pon ada tau..bilik-bilik khas untuk perbincangan..ruang mengisi borang order..pendek kata, tip top! bagus-bagus 😀

Bagi yang nak membeli barang secara walk-in, sila lah ye..seronok tau hehe

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s