PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE · SHAKLEE RELATED

ANYONE CAN BE A MILLIONAIRE~

Semalam Alhamdulillah berkesempatan join kelas dibawah kelolaan kak Cery bersama sideline Adaa, Fai..dari JB bawak 20 orang, gigih tau..kelas yang hanya 3 jam di Hotel Marriot Putrajaya tetapi padat dengan ilmu.

Adaa dah lama tak berpeluang join kelas..ya bisnes Shaklee ni memang adaa jalankan secara online sahaja, tetapi kelas yang dianjurkan oleh Shaklee, Group Jutawan, tetap ade..siapa berkesempatan, boleh pergi dan tiada paksaan..nak ilmu lebih dan tiada aral, sila lah pergi. Kalau tak dapat, takpe, kita coaching online.

Semalam, seronok dapat berjumpa dengan mamaku Kak cery dan sideline yang selalunya hanya berborak hari-hari dalam Whatsapp sahaja..best! terasa aura postitif mengalir hehehe

BERSAMA MENTORKU KAK CERY DAN KELUARGA SHAKLEE
BERSAMA MENTORKU KAK CERY DAN KELUARGA SHAKLEE

ANYONE CAN BE A MILLIONAIRE

Bila dah terjebak dengan dunia perniagaan ni, Adaa mula sedar, peluang untuk menjadi jutawan bukan terhad, malah terbuka kepada sesiapa yang INGIN berjaya..ya peluang tu memang terbuka luas..tetapi tidak semua yang mahu mengambil peluang tersebut..

hanya yang betul-betul FOKUS, KONSISTEN sahaja dan mempunyai IMPIAN mampu menjadikan diri mereka seorang jutawan.

Dalam sesi semalam, kami berkongsi cerita dan pengalaman..dan satu yang JELAS, kami semua mempunyai impian yang tinggi, mempunyai TARGET yang jelas dan kami benar2 inginkannya. dan dengan FOKUS, usaha yang KONSISTEN dan kesungguhan yang berterusan, anda juga boleh menjadi jutawan.

WANITA MISTERI :P
WANITA MISTERI ­čśŤ

Rasanya dah lama tak pegang mic, mungkin kali terakhir masa sekolah kot menyanyi dipentas..tapi kali ni bukan menyanyi ye..Terima kasih kak cery kerana beri peluang untuk Adaa berkongsi pengalaman dengan keluarga Shaklee yang lain..perkongsian sebagai seorang surirumah yang berniaga shaklee dan berjaya sehingga ke tahap sekarang..cabaran, pengalaman, segalanya..semalam hanya sempat berkongsi mungkin 30% sahaja..insyaAllah adaa akan kongsikan nanti.

semalam, adaa puas dapat mengutip aura dari keluarga jutawan..kelas yang EKSKLUSIF, MENTOR yang terbukti berjaya dan dengan pengalaman direct dari JUTAWAN shaklee benar-benar menyuntik semangat. Bukan senang nak bertepuk tampar dengan jutawan ye tak hehe semua kami dah macam adik-beradik.

OUR SHAKLEE FAMILY
OUR SHAKLEE FAMILY

Jika nak menjadi sebahagian daripada  kami, adaa sangat berbesar hati menerima..janji boleh FOKUS, KONSISTEN dan rajin :D. satu lagi yang unik, kebanyakan dari kami adalah ibu..dan kebanyakan dari kami terjebak dalam bisnes ini disebabkan mereka..dan semalam, meriah dengan suara anak-anak..yang bawa anak sorang, dua..yang 5 6 pon ade hehe tapi kelas tetap jalan..bisnes tetap bisnes..itulah fokus namanya!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

One thought on “ANYONE CAN BE A MILLIONAIRE~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s