Pelbagai

SEGMENT: HARMONIZE WITH NATURE

*ini adalah pinned entry, sila scroll untuk entry terbaru

HARMONIZE WITH NATURE
HARMONIZE WITH NATURE

Salam buat semua..hari ni Adaa nak adakan satu segmen untuk semua bloggers..tujuan adaa ialah untuk mengenali lebih ramai bloggers diluar sana disamping bertukar-tukar idea dan cerita lah kan..nak tambah bloglist juga 😀 terima kasih atas komen, kritikan atau apa sahaja pandangan anda terhadap blog Adaa yang masih bertatih ni..

Sebagai menghargai bloggers yang sudi join segmen ini, adaa akan berikan give away sebagai tanda TERIMA KASIH kepada 2 orang yang bertuah.

Buat masa ini hanya ini yang dapat adaa berikan kepada 2 bloggers yang bertuah

BASIC-H
BASIC-H*

Kenapa nama segmen adaa ni HARMONIZE WITH NATURE? sebabnya, disamping adaa mengenali bloggers diluar sana, adaa ingin mengajak anda semua untuk go green..menghargai alam sekitar kita yang indah ni..menggunakan produk yang SEMULAJADI dan SELAMAT..adaa ingin anda merasa dekat dengan alam ciptaan Tuhan ni..betapa semua yang ada disekeliling kita ni sebenarnya bermanfaat kepada kita selagi kita menggunakannya dengan cara yang betul. dan atas sebab itu jugalah adaa memilih produk ini sebagai gift untuk anda.

*hadiah 100% disponsor oleh Adaa’s Inspiration dan tiada kena mengena dengan Shaklee Malaysia.

Basic H adalah pencuci serbaguna dengan 1001 kegunaan. Dari mencuci lantai, kasut, cermin kereta, tandas, halau serangga hinggalah kepada segala kerja mencuci dan 1001 kegunaan. serius, sangat best! Nak tahu klik dan baca BASIC-H ok.

Macam mana nak join? simple aje

  1. FOLLOW THIS BLOG

Visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow me’ button di sidebar belah kiri.

Masukkan email address anda, done!

  1. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

  1. Buat satu entri di blog korang bertajuk “SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE by http://www.adaa-inspiration.com“.
  1. COPY/MASUKKAN gambar “SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE “di atas tadi ke entry tersebut dan pautkan gambar tersebut ke entri ini semula.
  1. NYATAKAN apa sahaja mengenai blog Adaa ini..nak panjang ke pendek ke, nak komen ke kritik ke tak kisah..terpulang pada korang.
  1. TINGGALKAN “link” penyertaan di ruangan kotak komen. Dan lassstttt sekali..
  1. ‘SHARE’ entry blog korang tadi di Facebook korang ok? DONE!

tu sahaja..2 blogger yang bertuah untuk mendapat BASIC H , adaa akan umumkan selepas segmen tamat ok? Terima kasih pada yang sudi join (hopefully ade hehe)..insyaAllah maybe dilain masa giveaway nya akan lebih menarik dan tertarik da boom hehe

thanx in advanced!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

18 thoughts on “SEGMENT: HARMONIZE WITH NATURE

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s