VITAMIN C

JERAWAT KECUT DENGAN MASKER VITAMIN C

Hari ni nak share satu testimoni fresh from oven, hehe. Selalunya orang telan vitamin C kan, kali ni bermasker dengan vitamin C pulak..

jerawat kecut dengan vitamin c
jerawat kecut dengan vitamin c

Ha, tengok tu..baru 3 kali tau..kalau buat tiap-tiap minggu 3 4 kali memang cantik berseri punyalah.

Bukan susah pun masker vitamin C ni..

  1. Ambil sebiji Vitamin C shaklee

  2. Hancurkan (guna sudu ke, lesung batu ke ikut suka, tapi lesung khas la..jangan yang buat tumbuk lada, mau pijar muka kang)

  3. larutkan dalam sesudu air atau toner

  4. Sapu seluruh muka dan biar kering kira-kira 30 minit

5.Bilas dengan air biasa, siap!

 

senang kan?

nak lagi satu tips kulit cantik hanya dengan vitamin C?

Amalkan pengambilan 6 biji sehari, 2 pagi, 2 tengah hari, 2 petang atau malam dan air 3 liter sehari. InsyaAllah, dalam sebulan cuba lihat kesannya.

Jom bermasker!!

Untuk mendapatkan PROMOSI FEBRUARY 2015, boleh hubungi adaa ye atau untuk pembelian SEBOTOL VITAMIN C bagi sebarang masalah KECANTIKAN & KESIHATAN  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

One thought on “JERAWAT KECUT DENGAN MASKER VITAMIN C

  1. setahu saya maksimum pengambilan vitamin c ialah 1000mg sehari. kalau 6 tablet dah 3000mg. tak rosak buah pinggang ke nanti?

    Like

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s