BASIC H · SHAKLEE RELATED

TRENDING: BASIC H DAN KASUT SEKOLAH :D

Dua tiga hari lepas adaa ade berkongsi testimonial sahabat yang guna Basic H untuk cuci kasut anak..dan selepas tu berbotol-botol orang mencari Basic H ni..ha mujur tak tarik-tarik rambut je tau haha

Biasalah, bila time anak-anak sekolah ni, inilah salah satu tugasan baru ibu bapa atau anak tu sendiri kalo dia rajin lah hehe. Budak-budak pula, biasalah bukan nya pergi sekolah lepas tu duk diam-diam..main mesti punya..kita dulu pun gtu kan..berlari sana sini, selam sana selam sini lompat sana lompat sini..sudahnya mak ayah yang sengasara menyental kasut hehehe

Bila tengok testimonial ni..apa lagi, TRENDING tau..kalah berita pasal VIRUS terkeluar MAHARAJA LAWAK MEGA hahahah

TESTIMONIAL BASIC H 1
BASIC H 1

 

TESTIMONIAL BASIC H 2
BASIC H 2

TESTIMONIAL BASIC H 2.1

 

TESTIMONIAL BASIC H 3
BASIC H 3

 

TESTIMONIAL BASIC H
BASIC H 4

 

Tu dia..ini antara gambar yang dikongsi..lepas tengok gambar ni berpuluh botol masuk order..yang bagusnya, bukan sahaja boleh buat guna basuh kasut, malah lebih dari tu..

TESTIMONIAL BASIC H 4 TESTIMONIAL BASIC H 5 TESTIMONIAL BASIC H 6

nak lihat testimonial BASUH DAPUR, BASUH KERAK SUSU KAT PUTING ANAK, MOP LANTAI, HALAU SERANGGA, BASUH KUALI, CUCI KERETA, HILANG CALAR apa lagi..boleh lihat SINI

Adaa dah guna semua produk pencuci Shaklee ni..sangat JIMAT, BEBAS KIMIA yang penting, wangi pon wangi..kalau budak-budak kita taknaklah guna produk yang berbahaya kan..ini memang terbaik.

SEBOTOL BASIC H  sampai setahun adaa guna tau..sebab setiap kali guna cuma setitik dua aje..

PENGGUNAAN BASIC H
PENGGUNAAN BASIC H

 

Ini baru sikit..ada lebih 1001 kegunaan lagi, harga? Nak sebut pon segan sebab murah hahaha

nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.

get cle
get clean set

Apa lagi…satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan..worth for money

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s