Uncategorized

GET CLEAN WATER PITCHER : SUSAH MINUM AIR KOSONG? CUBA INI!

Setiap kali Customer beli supplement Adaa akan ingatkan tentang pengambilan air kosong/air putih/air jarang hehe ingat ye, setiap 25kg berat anda memerlukan 1L air. Tapi ada ramai yang takmo minum sbb tak biasa. Macam adaa n kakak, mmg liat minum air suam ni, kdg2 sehari satu botol mineral kecik pon tak abes..tp lepas amek Shaklee ni kene lah rajin2 minum air. Kerap kencing tuh biasa laa. Untuk naikkan semangat minum air suam ni, Adaa beli Shaklee Best Water Filter..



Mmg senang..kecik aje..kiut miut besar tin susu anak lah lebih kurang..n portable..cuma sambung kat kepala paip je..gune bateri lak tuh..mmg simple..lepas dah ade filter ni, rajin le minum air..Tapi sayangnya rasanya Shaklee dah x jual dah Best Water ni.. Tapi, ade lagi satu yang lebih senang utk digunakan..kire semangat sket lah nk minum air masak kan..kalo tak malas nak masak air..dan bak kata Pn.Syuhada (nama kita sama lah) guna Water Pitcher ni air lagi sedap..jom baca sket

 
Ok, ini adalah set sebenar yang akan diperolehi dari Starter Pack.  Nak beli secara asing pun boleh… Tapi beli Set ni lagi murah… Next time tinggal beli filter jer selepas filter yang dibekalkan dalam set ini habis diguna pakai.  Satu filter ni boleh digunakan untuk menuras sebanyak 303 liter air atau dalam masa 4 bulan, mana yang terdahulu.
Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni.  Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ‘Eh, sedap la…” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak…
Kemudian malam tu, hubby balik, siangnya dia kerja.  Dia minum air dari pitcher tu dan dia cakap,“sedaplah air ni syg…” saya pun jawab, “a’ah sedap… lagi sedap dari air masak kan abg”…. dia angguk2 sambil minum….

 

 
Amboi, kemain sedap minum air tuh kan hehe mmg btol, beli starter pack lagi murah..dan harga nya memang berpatutan..adaa mula-mula beli STARTER PACK dalam tu ada 4 filter, memang dekat setahun tahan..puas hati sungguh! nak beli filter refill pon murah..sungguh adaa puas hati. Malah boleh dibawa ke mana-mana. Kalau gi hotel pon adaa bawak sebab cuma isikan air paip hotel, water pitcher akan turas dan sedia diminum
jom tengok fakta menarik sikit
 
Source: Shaklee
 
WATER PITCHER
WATER PITCHER
Get Clean® Water Pitcher
 
MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?

Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!

• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

• Hanya beberapa sen bagi seliter air

• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa

• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE


SELAMAT:
 “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen)
daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Jadi, buatlah perubahan hari ni, n bagi yang malas minum air, ini mungkin salah satu alternatif untuk anda lebih rajin 

* Adaa letak awal2 3.5L air atas meja, budget smp malam mesti  abes kan USAHA! hehee

WATER PITCHER
WATER PITCHER

 

Untuk mendapatkan STARTER PACK GET CLEAN WATER PITCHER atau pembelian produk secara ala carte menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now\

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s