TESTIMONIAL · VIVIX

TESTIMONIAL: BEBAS RESDUNG, 100% BEBAS ROKOK, HILANG 12 KG

Hari ni bersiaran dari Taman Dato’ Wan Seremban..rumah MIL..malam tadi dapat testimonial dari keluarga Shaklee adaa, Zurina..Cik kak ni mula-mula jadi pengguna shaklee jer, tapi sekarang dah jadi Supervisor dalam SHAKLEE pun..bukan biasa-biasa, yang terbaik tau ­čśÇ

Malam tadi dengan senang hati Ju berkongsi testimonial yang Adaa rasa sangat hebat..siapa sangka dengan penggunaan yang istiqamah mampu merubah tahap kesihatan seseorang dengan begitu drastik sekali.

 

TESTIMONIAL VIVIX
TESTIMONIAL VIVIX

 

jom baca kisah detail sikit

vivix
vivix

 

Zurina Star, [13.01.15 19:09]
nak sharing testimoni suami tercinta..
tahun 2012 husband selalu keluar masuk hospital sebab sakit selalu..bebanan keje.lifrstyle menyebabkan suami jue kena penyakit batu karang dalam hempedu..

lepas dah operate dan buang batu karang tu..kesihatan suami agak kurang sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam..

memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil..

Zurina Star, [13.01.15 19:09]
2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan jue bagi try vivix..

Zurina Star, [13.01.15 19:11]
alhamdulillah dah setahun..kesihatan makin baik..dah stop smoking..tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin hensem hehe turun 12kg tau..nampak awet muda la..

Alhamdulillah..sebenarnya banyak lagi testimonial vivix yang memukau hehe keberkesanan vivix ni bukan sahaja baru di malaysia malah dah tersebar di serata dunia. Apa pun, adaa rasa tak rugi melabur untuk kesihatan, kesihatan itu satu nikmat yang sangat besar bagi adaa. Kalau pening sikit pun dah rasa risau, siapa nak urus anak, urus rumah, nak masak, nak kemas..macam-macam..apatah lagi kalau demam dan ada sakit kronik kan? Jadi pepatah HEALTH IS WEALTH memang ternyata benar dari sudut pandangan Adaa.

Nak tahu banyak lagi manfaat vivix untuk anda? Jom tekan VIVIX dan untuk testimonial, SHAKLEE EFFECT

Bagi yang nak mencuba, boleh mulakan dari sekarang sebab bulan ni ada promosi yang sangat berbaloi!

NAK DAPATKAN HARGA PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015 ┬áboleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian┬áVIVIX tanpa promosi┬ámenggunakan DEBIT/CREDIT card anda, ┬áanda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus­čśÇ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s