MY STORY

JALAN-JALAN HUJUNG MINGGU

Hujung minggu lepas mati kutu rasanya nak pergi mana..sebenarnya tiap-tiap minggu pun macam tu..tak tahu mana tempat menarik di Gong badak ni..ada sesiapa tahu?

Jadi, biasalah rutin sambil beli barang rumah, ambillah peluang bagi anak-anak main sekali..sekurang-kurangnya hilang sikit bosan tu kan..walaupun hanya main playground dekat Giant hehe oklah daripada takda kan..

 

my 3 little heroes
my 3 little heroes

comot masing-masing..takda nak melawa pun..rumah sejejak je dari Giant..haha masa main di playground tak snap picture pulak..ambil video je..on da way nak turun tingkat 1 beli barang dapur, si adik pulak ambil feel pusing stereng kereta…yang abang berdua mula menyibuk sama..siap ade scene kena langgar hihi dah macam Spiderman melekat kat kereta pink tu

DAY OUT 2

 

Fahry beria pusing stereng kereta..tak hirau orang dahhh

MY 4 HEROES
MY 4 HEROES

hehe takda kerja, berangan jadi angkasawan sat..

Kadang-kadang benda simple aje tapi cukup menggembirakan anak-anak kita kan..kalau bawak pergi Legoland ni mau tak mau balik hehe walaupun setakat gi Giant jer, tapi ibu pun happy sama bila anak-anak happy..takdalah terkurung je dalam rumah kan..

Next time mana pula ye?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s