ALFALFA · ESP · GLA · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL · VIVIX

WANITA & VITAMIN: APA YANG DIPERLUKAN UNTUK KEKAL SIHAT DAN CANTIK

Sejak akhir-akhir ni, ramai mula sedar tentang keperluan vitamin terutamanya wanita untuk kekal sihat dan cantik. Ramai juga yang bertanyakan tentang apa yang mereka perlu ambil, yang sesuai dengan mereka untuk memastikan mereka kekal bertenaga, sihat, awet muda, langsing dan cantik..perempuan dan cantik memang tak boleh dipisahkan, jadi ini memang soalan biasa lah. Jadi, sebagai menjawab pertanyaan adik2 manis diluar sana, ini yang anda perlukan~

 

Inilah supplement yang dicadangkan oleh Shaklee..tapi sekiranya anda ada kekangan, tak perlu ambil semua dulu..boleh mula dengan ESP, pastu tambah lah ‘Women’s health set’..pastu tambah lagi VIVIX..nak amek semua sekaligus pon xde sape marah hehe

Selain dari pengambilan makanan tambahan, untuk kekal sihat ni, biasalah, amalkan cara hidup yang sihat, bersenam, eat healthy, pamper urself..tubuh wanita melalui bnyk fasa dari kecik, lepas tu matang (period), pregnant, kelahiran, dan seterusnya lah..Tubuh wanita ni banyak sangat perubahan dan atas sebab itulah kita memerlukan penjagaan rapi, kalau tak..baru anak dua tulang dah rasa mcm nak patah huhu, gigi dah rompong, badan geleber sana sini..Memang penting tau sebab kita ni bos dalam rumah, nak kene jaga rumahtangga, anak2 yang nak membesar (paham2 lah, lasaknye huhu), suami dan tugasan harian.

Lama lagi nak guna badan kita ni..InsyaAllah jika dipanjangkan umur kan..jadi mulakan dari sekarang..nanti menyesal..huhu

Jujur cakap lah ye, sekarang ni yang paling digemari ialah VIVIX..bagi adaa ini adalah ASAS untuk semua orang..ia membaiki sel-sel rosak dan membantu tubuh lebih sihat secara keseluruhan..bonus, anda akan nampak lebih muda dan bertenaga. Hanya SHAKLEE sahaja yang ada tonik hebat ni, membaiki seawal peringkat DNA, pernah jumpa ke suplemen macam ni? Kita kena faham bagaimana tubuh kita berfungsi..tubuh kita ni terdiri dari sel, kemudian tisu, organ dan tubuh..jadi peringkat paling asas adalah sel, kalau sel rosak, penyakit pun datang..penyakit-penyakit ni semua disebabkan kerosakan sel atau sel yang tidak sihat..jadi, kita kena baiki sel dulu lah ye tak? sel ni umpama asas binaan rumah, kalau base pon dah goyah, rumah tu pastinya tak kukuh kan? Jadi, pastikan ‘foundation’ tubuh kita sihat dan kukuh. Meh adaa belanja testimoni satu 😀

 

TESTIMONI VIVIX

Ada banyak lagi tapi adaa nak kongsi satu ni dulu..kakak ni dah dekat separuh abad umurnya, tapi dengan vivix, tengoklah perubahan yang jadi..sangat hebat! Ini baru part muka, belum lagi adaa tunjuk gambar pebuh..ha..langsing macam anak dara tau..hebat kan?

Apa lagi? Jom, sayangi diri anda!

NAK DAPATKAN PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015   boleh hubungi Adaa ya, Untuk pembelian SET KESIHATAN WANITA atau PRODUK SECARA INDIVIDU (ALA CARTE) menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s