ALFALFA

20 MANFAAT DAN KELEBIHAN ALFALFA

Semalam share English version, yang ni Malay version pulak hehe sebenarnya dah tulis dulu, puas godek2 blog ni tak jumpa pulak..so Adaa just tulis lagi sekali lah..

Ramai yang bertanya apa kelebihan Alfalfa or the king of herbs ni..Nak tau? Ni dia 20 adaa bagi šŸ™‚

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  2. MelegakanĀ sakit sendi dan belakang.
  3. MenghilangkanĀ kelesuanĀ dan tekanan.
  4. Memberi sensasi ā€˜rasa sejukā€™ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  5. MemberiĀ kelegaan semasa haidĀ (untuk wanita).
  6. MerawatĀ arthitis
  7. Bagus untukĀ elergi dan ekzema (sangat betul..adaa memang suke lah..no more swollen face heheh)
  8. MerawatĀ athma
  9. Mencuci ususĀ bagi membuang toksik
  10. Mencuci buah pinggangĀ dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  11. Meneutralkan asid dalam badan
  12. Merawat masalahĀ keputihanĀ pada wanita (untuk wanita).
  13. Membesar dan menegangkan payudaraĀ (untuk wanita).
  14. Bertindak sepertiĀ kacip fatimahĀ kepada para isteri (untuk wanita).
  15. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  16. MembantuĀ masalah penghadaman dan pencernaan
  17. Meningkatkan stamina seorang suami
  18. MelegakanĀ sembelitĀ (air mesti 1-2liter)
  19. MembuangĀ angin dalam badan
  20. Milk booster (totally agreed!)

ni secara ringkas nya lah..nak dihurai satu2 nanti ye ..hehe sedap tau alfalfa ni..adaa pernah juga goreng2 bestttt

 

Ade yang kata buat buh dalam sandwich sedap..belum try maybe next time..nak jumpe yg fresh ni bukan slalu, so tiap2 hari inilah yang menjadi santapan rasmi ku..

 

Dengan promo bulan ni, lagi lah best heheh boleh lah telan 10 biji heheheh dah kata murah kannn

NAK DAPATKAN HARGA PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015 Ā  boleh hubungi Adaa ya,Ā Untuk pembelian PRODUK SECARA INDIVIDU (ALA CARTE) menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, Ā anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terusšŸ˜€ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

One thought on “20 MANFAAT DAN KELEBIHAN ALFALFA

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s