ALFALFA

20 MANFAAT DAN KELEBIHAN ALFALFA

Semalam share English version, yang ni Malay version pulak hehe sebenarnya dah tulis dulu, puas godek2 blog ni tak jumpa pulak..so Adaa just tulis lagi sekali lah..

Ramai yang bertanya apa kelebihan Alfalfa or the king of herbs ni..Nak tau? Ni dia 20 adaa bagi ūüôā

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi sensasi ‚Äėrasa sejuk‚Äô (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  5. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  6. Merawat arthitis
  7. Bagus untuk elergi dan ekzema (sangat betul..adaa memang suke lah..no more swollen face heheh)
  8. Merawat athma
  9. Mencuci usus bagi membuang toksik
  10. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  11. Meneutralkan asid dalam badan
  12. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
  13. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  15. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  17. Meningkatkan stamina seorang suami
  18. Melegakan sembelit (air mesti 1-2liter)
  19. Membuang angin dalam badan
  20. Milk booster (totally agreed!)

ni secara ringkas nya lah..nak dihurai satu2 nanti ye ..hehe sedap tau alfalfa ni..adaa pernah juga goreng2 bestttt

 

Ade yang kata buat buh dalam sandwich sedap..belum try maybe next time..nak jumpe yg fresh ni bukan slalu, so tiap2 hari inilah yang menjadi santapan rasmi ku..

 

Dengan promo bulan ni, lagi lah best heheh boleh lah telan 10 biji heheheh dah kata murah kannn

NAK DAPATKAN HARGA PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015 ¬† boleh hubungi Adaa ya,¬†Untuk pembelian PRODUK SECARA INDIVIDU (ALA CARTE) menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, ¬†anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terusūüėÄ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

One thought on “20 MANFAAT DAN KELEBIHAN ALFALFA

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s