PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

TANGANI GST 2015 DENGAN SHAKLEE

Seperti yang semua sedia maklum mulai April 2015 GST akan mula berkuatkuasa..isu GST ni sebenarnya memberi impak yang lebih besar dari yang kita sangka..

Sana sini orang dah mula bercerita tentang kenaikan harga itu ini kan..keadaan sekarang ni pun banyak barang dah naik harga apa lagi bila ada GST kan..

Adaa rasa orang yang dah bekeluarga mesti lagi terasa sebab tanggungan lebih besar dan satu yang adaa perasan, semakin ramai yang memulakan bisnes walaupun makan gaji..bagi adaa ianya satu perkara yang positif..maksudnya ada kesedaran untuk menghadapi situasi yang lebih mencabar pada masa akan datang kan..semua kena bersedia..menabung dan tambahkan pendapatan tak kisahlah apa jua bisnes..terpulang pada diri masing2.

Pada adaa sendiri, adaa mencari satu bisnes yang boleh dilakukan dimana-mana, dan sesuai dengan adaa sebagai ibu pada 3 hero dirumah ni..dan yang penting bisnes itu boleh tambah ilmu adaa dan juga pendapatan.

KENAPA RAMAI MEMILIH SHAKLEE?

  1. Modal yang sangat kecil dan hampir 0 risiko
  2. Produk dan jenama yang sudah terkenal sejak lebih 50 tahun di Malaysia.
  3. Produk yang terbukti berkesan dan mesra alam
  4. Marketing plan yang adil
  5. Menawarkan pelbagai bentuk bonus seiring dengan pencapaian
  6. Menawarkan peluang percutian dalam dan luar negara serta peluang menunaikan ibadah umrah bertaraf 5 bintang secara percuma.
  7. Anda akan dibimbing dalam kumpulan dan mentor yang hebat secara online/offline.
  8. Peluang perniagaan yang tidak terbatas dari segi tempat dan waktu. Pelanggan dari serata dunia bukan setakat di Malaysia.
  9. Boleh menambah ilmu kesihatan dan kecantikan serta mengasah kemahiran sosial dan kepimpinan.
  10. Boleh menjadi jutawan!!

image

Hehe ini antara sebab2 yang mendorong orang memulakan perniagaan bersama shaklee.
Bagi adaa..jika nak berniaga, PRODUK HARUS TULEN, BERKUALITI & BERKESAN. kalau adaa sendiri tak yakin dengan produk tu..macam mana adaa nak yakinkan orang..contohnya ada pelbagai produk dipasaran yang macam biskut..sekejap ade sekejap hilang..maksudnya mesti ada kekurangan dimana2 kan..jadi elakkan dari memilih produk begitu. Hati kene ikhlas..berkongsi kebaikan..kan lebih bermakna..kita buat pon rasa enjoy 🙂

image

Alhamdulillah..selama 3 tahun adaa dengan shaklee..adaa merasa pelbagai benefit. .dan yang paling penting adaa dah melahirkan leader2 baru shaklee dengan pendapatan sehingga 4 angka..siapa sangka orang penyegan macam adaa mampu buat semua ni..dan adaa akan terus menjemput mereka yang ingin menambah pendapatan dengan shaklee ke dalam group adaa..empire adaa sendiri..supaya adaa boleh terus membantu lebih ramai lagi orang untuk berjaya..insyaAllah..

image

Jadi nak jadi macam Adaa dan leader2 dibawah adaa?
Jom 🙂

Advertisements

2 thoughts on “TANGANI GST 2015 DENGAN SHAKLEE

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s