SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimonial: Shaklee Collagen Powder Awesome!!

Sebenarnya lama dah nak share testi tentang kolagen ni sebab dah ramai yang bertanya kan..kalau nak dikumpul semua testi di group kami memang berjela..so adaa share kan part of the collection sahaja ok? Nak, kene try lah..boleh masuk exclusive group kami 🙂

Sebelum ni Adaa ade share tentang kesitimewaan Shaklee Collagen Powder..mmg tak dinafikan banyak sangat kolagen diluar sana tapi adakah semua berkualiti? Jadi kena bijak buat pilihan ok? Harga? Rata2 penggemar kolagen memang terkejut dengan harga SCP ni sebab murah..dan kalau tengok keberkesanan nya..huuu memang tak padan tau dengan quality..memang MURAH! Walaupun Clinical Test mengatakan SCP menunjukkan result yang terbaik dalam 8 minggu penggunaan, tapi rata2 baru abes 1 2 kotak dah nampak improvement pada kulit dah taraf kesihatan mereka..best! No wonder ramai yang order lebih sekotak..oh ye, order 3 Kotak SCP anda akan dapat :

COLLAGEN POSTER

Free Membership (RM75)

FREE 1 BOX COLLAGEN RM298

CASH BACK RM30+

Best kan? Ok enuf said. ape yang SCP dah buat kat customer2 ni sampai pakat duk borong ni?

 

 

tu baru sikit..heheh yang lebih rahsia kene tanya empunya diri lah ye..Oh ye, kawan Adaa, lepas guna kolagen terus jadi Distributor sebab ramai yang berkenan dengan kulit dia yang lawa walaupun asyik bz dekat set shooting ..alang2 terus share dengan rakan kerja dan artis 😀 sambil2 buat side income..kan best..tak perlu buka mulut pun ..kulit je jd testimoni bergerak hehe

So, nak cuba, get urs now!

more on SCP here

Untuk mendapatkan promosi DECEMBER 2014 BUY 3 FREE 1 COLLAGEN, boleh hubungi Adaa ya, anda akan mendapat FREE MEMBERSHIP sekali tetapi,

Untuk pembelian SHAKLEE COLLAGEN POWDER ini TANPA PROMOSI (sekotak atau lebih) atau pembelian VITAMIN C menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s