SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Shaklee Collagen Powder: Tampil cantik menawan seawal 8 minggu!

Hari ni celik2 mata je terus teringat nk buat order sahabat ku..Mau vivix+Collagen. Wah..ini betul2 mau kelihatan cantik menarik tertarik nih hehe .  Memang HOT tau..Dah baca testimoni2 pengguna Collagen yang adaa share dlm entry2 sebelum ni? Ha tu baru sikit ye..Kalo dekat close group kami di fb tuh dah mcm bom meletup masing2 excited lepas try collagen ni..fuh tak senang duduk dibuatnya!

Apa yang best sgt Collagen ni?

COLLAGEN POSTER

Collagen Powder

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

  • Berat molekul diukur dalam unit Dalton-shaklee.com.my

Perasan tak ayat, ”Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*” tu..apa istimewanya kalau molekulnya ringan?

Bila molekulnya ringan, jadi penyerapannnya lebih cepat..dan sebab itulah kesannya lebih cepat. Ramai yang tanya pada adaa, ‘berapa lama br nmpk perubahan?’ Selalu kan orang tanye? Sebab kita nk cepat nmpk perubahan, nak cepat nmpk cantik. Jadi, dengan molekul yang ringan ni, kesannya akan lebih cepat berbanding molekul collagen lain yang rata2 nya mempunyai berat 300 000 dalton. 300 kali lebih berat tuuuu

Secara klinikalnya, Shaklee telah mendapati, seawal 8 minggu, anda akan dapati Shaklee Collagen Powder :

Best kan? Jika anda pun inginkan perubahan seawal 8 minggu, boleh lah cuba!

Untuk mendapatkan promosi DECEMBER 2014 BUY 3 FREE 1 COLLAGEN, boleh hubungi Adaa ya, anda akan mendapat FREE MEMBERSHIP sekali tetapi,

Untuk pembelian SHAKLEE COLLAGEN POWDER ini TANPA PROMOSI (sekotak atau lebih) atau pembelian VITAMIN C menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

One thought on “Shaklee Collagen Powder: Tampil cantik menawan seawal 8 minggu!

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s