MY STORY

MANISNYA CINTA: OST MANISNYA CINTA DI CAPPADOCIA

hari ni lari sket dari kebiasaan..Adaa ni sebenarnya sangat minat muzik dari kecik lagi..suka nyanyi, suka dengar lagu..tapi menari taklah hehe

Hari tu first time dengar lagu ni dalam kereta..tak tahu pun ini ialah OST utk filem Manisnya Cinta Di Cappadocia..Adaa tahu filem tu dan memang nak sangat tengok tapi dengan anak 3 ni fikir 100kali nak masuk wayang..tengok cerita katun oklah..cerita macam ni, dua minit pertama ajalah dapat tengok..haha tu pon kalau nasib baik..tunggu ajelah dekat ASTRO FIRST nanti..

ok berbalik pasal lagu ni..mula-mula dengar Adaa dah tahu ini lagu 6 sense..memang suka lagu2 dia ni..bila dengar, terus terdetik dalam hati ‘lagu ni light aje..kalau zaman-zaman tengah bercinta memang tangkap masyuk’ haha memang terasa ‘sweetnya’ tu..layan..

Sekali bila tengok TV, rupanya OST manisnya CInta..memang sesuai..kena dengan ceritanya..pandai composernya ni hehe dah..terngiang-ngiang pulak lagu ni sampai tengah masak pun humming lagu ni hahah

ok..enjoy the song!

*kang kita cerita pasal shaklee balik ye 😀

 

 

Advertisements

2 thoughts on “MANISNYA CINTA: OST MANISNYA CINTA DI CAPPADOCIA

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s