Uncategorized

SHAKLEE GET CLEAN SET: SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF, ALERGI, SELAMAT UNTUK KELUARGA.

Dalam entry adaa sebelum ini GET CLEAN SHAKLEE: PENCUCI BEBAS BAHAN KIMIA UNTUK BAYI DAN ANDA, Adaa ada memperkenalkan set detergen atau bahan pencuci yang selamat untuk anda dari Shaklee. Adaa juga ada kongsi kenapa PENGASAS Shaklee jatuh cinta pada set ini dan terus membeli syarikat Shaklee.

Kali ni adaa nak tambah info lagi lah tentang set yang sangat best ni..Adaa tahu, ramai diantara kita ni ibu bapa muda kepada anak kecil kan? Rumah kita ni pastinya jadi medan merangkak anak-anak, tempat anak kutip makanan, betul tak? Budak-budak kan..kutip mengutip makanan ni biasa sangat, lepas tu ngap masuk mulut..selalu Adaa fikir, kalau lepas mop sekalipun, risau kot ada sabun ke ape ke..kang sakit perut pulak anak ku.

sama juga dengan baju..ada orang kulit sangat sensitif..mudah gatal kalau sabun tu jenis yang kuat (lebih bahan kimia). Anak adaa Fahry, masa kecil lepas je guna baju hospital masa hari pertama, terus badan dia meruam teruk sampai doktor kata, mandi kan dengan air biasa sahaja, baju pun basuh dengan air je..masa tu kita yang mak ni geram je nak sental baju dengan sabun, rasa tak bersih kan..tapi terpaksa tak buat lah sebab bahan kimia dalam sabun tu boleh menyebabkan alergi lebih teruk pada kulit bayi..Jadi, adaa ambil pendekatan, guna sabun dan pelembut pakaian bebas kimia ni..

Macam mana pula dengan sabun basuh pinggan? Ini ibu-ibulah biasanya yang mencuci ye tak? Kalau yang jenis tangan sensitif, kulit cepat kering kan lepas basuh pinggan? Adaa guna dish wash Shaklee, bau sangat harum, lembut yang penting, JIMAT hehehe

ini set yang adaa katakan tadi..Nak tahu kelebihan setiap produk ni, boleh baca disini ye GET CLEAN SHAKLEE: PENCUCI BEBAS BAHAN KIMIA UNTUK BAYI

GET CLEAN SET
GET CLEAN SET

GET CLEAN SET: SAFE FOR YOU, YOUR HOME AND YOUR PLANET

kenapa adaa kata selamat..jom adaa tunjukkan sikit kelebihan set ini secara keseluruhan:

SELAMAT

  • bukan toksik
  • bukan bahan kimia berbahaya
  • bebas bauan
  • lembut pada tangan
  • PH seimbang
  • bukan klorin
  • Hypoallergenic

BERKUASA

  • Mengeluarkan minyak
  • Ultra-pekat
  • Buih yang lama
  • Sesuai dalam semua suhu

HIJAU

  • sumber bahan semulajadi
  • Surfaktan biodegrad
  • pembungkusan boleh dikitar semula
  • tiada peluntur klorin
  • Tiada perbersihan sebatian organik mudah meruap
  • Tiada fosfast, nitrat, borat
  • Tiada ujian ke atas haiwan (no animal testing)

BIJAK

  • Formula pekat
  • Mendapat penjimatan wang

Secara jujurnya, set ini memang jimat..sebab apa? Adaa guna Basic H untuk 1001 kegunaan, basuh lantai, cermin, rendam baju, lap dapur, table top, segala-gala, tapi setahun baru habis hehe

Pencuci pinggan hampir 4 bulan dan bau sangat best

Pencuci baju, yang ini memang berbulan2 sebab guna sikit aja setiap cucian..seingat adaa, 4 bulan sampai atau lebih hehe

kalau nak tahu apa Basic H boleh buat untuk anda, bagaimana ianya sangat jimat, boleh baca sini ye

 

dan kali ini istimewanya, dengan setiap PEMBELIAN SET GET CLEAN, PERCUMA 1 WOVEN BAG & BOTOL SPRAY SHAKLEE memang terbaik!

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s