ESP · VITAMIN E COMPLEX

Vitamin E: Ingin kulit bebas jerawat, lebih lembap, menghilangkan parut? Ketahui bagaimana vitamin E bertindak!

10834018_10154878275070117_725129366_n

Semalam cerita vitamin C, hari ni Vitamin E pula sebab bulan ni kan double promo..

Sepanjang bulan Dec ni merupakan bulan promo bagi Vitamin E. so memang mcm goreng pisang panas lah hehe Vitamin E ni mmg sgt2 diketahui umum baik utk kulit, tapi bukan setakat tu je, bnyk lagi kebaikkan nya..cnthnya:

· Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • · Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu,
  • · Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
  • · Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
  • · Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
  • · Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,
  • · Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
  • · Merendahkan kadar kolesterol.
  • · Membantu mencegah kanser.
  • · Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.
  • · Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.


Info tambahan :Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik
Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan

ha..bnyk kan? Tapi kali ni Adaa nk share something specific on skin..Jom baca!

Wrinkles
Wrinkles come from age, free radical damage, improper skin care and poor habits such as smoking and drinking alcohol in excess. According to the book “Healing with Vitamins: the Most Effective Vitamin and Mineral Treatments for Everyday Health Problems and Serious Disease,” vitamin E oil prevents the formation of wrinkles by blocking free radical damage. It treats wrinkles by boosting collagen production, a connective tissue that keeps skin elastic. Vitamin E oil also treats wrinkles by supporting new skin cell growth and speeding up cell regeneration.
Night Treatment
Vitamin E oil provides the skin with necessary moisture as well as antioxidants for intense healing. However, pure vitamin E oil is not ideal as a daily moisturizer because it is so thick and sticky. An intense vitamin E oil bedtime therapy is ideal for concentrated skin healing and preservation. Combine vitamin E oil with olive oil for smooth application and added therapy. Olive oil contains oleic acid, which makes skin more permeable and able to hold in necessary moisture.

Scars
Scar tissue is stubborn skin that comes from burns, old wounds and surgeries. Pure vitamin E oil is helpful for scar healing and prevention because it goes beneath the surface of skin to block free radicals. Free radicals are especially harmful to scar tissue because they prohibit healing. Diane Irons, author of “911 Beauty Secrets: an Emergency Guide to Looking Great at Every Age, Size and Budget,” explains that the strong antioxidant power in vitamin E also aids in collagen production, which gives skin its elasticity and is not present in scar tissue.
Brown Spots
Brown spots on the skin are caused by aging, free radical damage and poor liver function. Vitamin E oil prevents and repairs free radical damage. When applied topically to brown spots on the skin, it helps to lighten and smooth the rough skin by lubricating cell membranes and encouraging cell regeneration.
Cuticles
Pure vitamin E oil is an effective treatment for dry, cracked cuticles. Applying a few drops of vitamin E oil to nails and cuticles helps to rehydrate and smooth them as well as prevent future cracks.


Bagi yang mahukan kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman, ini salah satu vitamin terpenting utk anda. Untuk hasil yang lebih baik, boleh gandingkan dengan VITAMIN C 😀
VITAMIN C & VITAMIN E
VITAMIN C & VITAMIN E
Untuk menikmati harga terhebat VITAMIN C, VITAMIN E atau kedua-duanya sekali, anda boleh dapatkan Twin dibawah ini
BUY 2 GET 5% OFF
BUY 2 GET 5% OFF
atau untuk lebih penjimatan, dapatkan BUY 6 FREE 1
BUY 6 FREE 1
BUY 6 FREE 1

Untuk mendapatkan promosi DECEMBER 2014 ini, boleh hubungi Adaa ya tetapi,

Untuk pembelian SEBOTOL VITAMIN E bagi sebarang masalah KECANTIKAN & KESIHATAN  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, ATAU SEBOTOL VITAMIN C anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::



Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s