SKIN CARE · VITAMIN C

VITAMIN C: CARA PALING MUDAH UNTUK KULIT CANTIK

Salam untuk semua….

 PENGGUNA VITAMIN C
PENGGUNA VITAMIN C

Sejak 2 3 hari ni heboh tentang vitamin C boleh cantikkan kulit kan? sebenarnya banyak lagi fungsi Vitamin C ni tapi kebanyakan orang tahu Vitamin C sebagai vitamin kecantikan. Antara fungsi Vitamin C ialah:

  • Kesihatan mata
  • Tingkatkan imunisasi tubuh
  • Masalah kardiovaskular
  • Masalah prenatal
  • Kedutan/ penuaan

Sejak bertahun dulu dah heboh tentang suntikan vitamin C lah, kosmetik Vitamin C lah..malah pada suatu ketika dulu dah macam ada penjualan Vitamin C di pasaran gelap haaaa hebat tak? hehe

Memang betul, Vitamin C banyak manfaat pada kulit.Selain mencantikkan kulit, ia juga membantu mencegah kerosakan akibat cahaya matahari, dan dengan sifat antioksidannya, ia juga mampu mencegah kanser!..dan Adaa rasa cara termudah selain ‘being under knife’ atau surgeri ialah dengan pengambilan Vitamin C yang konsisten.

DOS YANG DISARANKAN

Bagi yang ingin mengamalkan vitamin C untuk faktor kecantikan, dos selamat yang disarankan oleh pakar dermatologi adalah sekitar 1000mg-3000mg bagi membolehkan anda mendapat manfaat yang diinginkan.

Untuk kesihatan umum dan menyeluruh, anda disarankan untuk mengambil 500-2000mg setiap hari.

VITAMIN C SUSTAINED RELEASE SHAKLEE

Setiap biji Vitamin C shaklee mengandungi 500mg asid askorbik. Istimewanya Vitamin C ini berbanding Vitamin C diapsaran ialah:

  • Produk pertama yang menawarkan Vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi (melepaskan Vitamin C kedalam sistem tubuh secara sedikit demi sedikit selama 5 jam). Jadi anda tidak akan rasa pedih perut akibat keasidan asid askorbik tersebut.
  • Berasaskan sumber semulajadi. (100% safe!)

Untuk kecantikan kulit, anda boleh mengambil 2-6 biji setiap hari. Dalam setiap botol Vitamin C Shaklee, anda akan mendapat 180 biji dan boleh bertahan 1-3 bulan!

Jika anda mengambil untuk kesihatan umum, dengan 180 biji dalam setiap botol, ia akan bertahan 3-6 bulan!

KOS? hanya 50 SEN sehari sahaja! mudah dah sangat jimat. Ini adalah antara Vitamin C terbaik dunia.

Nak cantik dan sihat dengan mudah? HANYA TELAN 1-6 BIJI SETIAP HARI

BUY 2 GET 5% OFF
BUY 2 GET 5% OFF

Untuk penjimatan, anda boleh dapatkan twin Vitamin C sepanjang Dec 2014

BUY 6 FREE 1
BUY 6 FREE 1

Untuk LEBIH penjimatan, dapatkan BUY 6 FREE 1 ini sepanjang Dec!

Untuk pembelian SEBOTOL VITAMIN C bagi sebarang masalah KECANTIKAN & KESIHATAN  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

 

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

3 thoughts on “VITAMIN C: CARA PALING MUDAH UNTUK KULIT CANTIK

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s