VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

Y.E.S SHAKLEE KEMBALI!

Selalunya kalau hujung-hujung bulan macam ni, memang banyak sale..terutamanya YEAR END SALE lah kan..sana sini orang promosi itu ini..kalau zaman-zaman belajar dulu, bulan 12 ni memang bulan paling best bershopping sebab krimas kan..memang murah-murah..apa lagi masa ‘boxing day’ memang berboxing merebut barang yang adakala harga tak masuk akak..baju berjenama boleh turun dari 50 pound ke 2pound!! mau tak berboxing berebut ahaha

Tapi kali ni bukan boxing day ya dan bukan pasal baju. Kali ni pasal Shaklee yang baik hati sangat membuat sale yang berdouble tripple tau..

BUY 6 FREE 1
BUY 6 FREE 1

Tu dia..vitamin kecantikan yang paling laris..banyak sangat 7 botol ni? takpa, shaklee sayang korang, dia bagi beli 2 tau..

 

BUY 2 GET 5% OFF
BUY 2 GET 5% OFF

 

Ini harga retail ye..memang terbaik. Tak pernah sale dibuat macam ni..sampaikan Adaa sendiri pon terkejut ada 2 vitamin on sale dan siap ada pakej berkembar pulak..apa bestnya vitamin2 ni? Nanti ye..kita cerita panjang bulan ni.

untuk mendapatkan offer ini pada harga paling best, boleh segera hubungi adaa ok? ini special tau..2 hari ni sahaja dah berduyun orang beli terutamanya yang twin set ni..murah yang oi, dah lah tahan lama..ha nak bincang panjang, jom contact adaa..adaa tunggu ni 😀

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s