ESP · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · ZINC

Testimoni: Kuku dan luka lebih CANTIK dan SIHAT dari yang lama. Bersinar-sinar~~

Masih ingat lagi tak dengan salah satu entry Adaa Testimoni: Jari hampir putus semakin pulih dengan Shaklee~~ Ini kisah benar punye ni. Customer Adaa yang namanye cik Sarah ni punyalah rajin memasak smp nak potong ayam terpotong jari sendiri..akibatnya hampir putus jari dia! huhu ngeri neh. Hari tuh Adaa ade minta gmbr terbaru jari cik adik kita after 6 months accident tersebut ni dan dia email lah kan..jom lihat perubahan pada jari cik Sarah



Yang lepas 3 jam tuh mmg ngeri sungguh huhu dah lah memula dia MMS je, dlm hati siapa pulak lah bg gmbr2 ngeri ni rupanya nk mintak advice ttg product shaklee hehe. Beberapa hari lepas balutan dibuka tuh lagi lah tak nampak rupa..doktor pun tak tahu samada jari cik Sarah ni boleh diselamatkn lagi or not. if tak, doktor nk buat implant je..Lepas 2 minggu, which was a very fast recovery, smp doc pon terkejut, jari Sarah semakin pulih dan yang paling best, x yah implant! Alhamdulillah…And after 6 months, she emailed me and said,

”Kak adaa, nih latest pic jari sarah. Tinggal parut jek sket2, mlm2 still sapu vit E kt jari nih.. Huhu.. Tp kuku yg tumbuh lg cantek dr yg lame 😉 Maybe zinc pon membantu kot dlm proses tumbuh blk. Huhu.”

Bukan main berkilat lagi kuku cik adik ni..yes mmg Zinc sgt membantu dlm proses baik luka dan mempercepatkan pertumbuhan kuku. Apa yg Sarah ambil? 



Adaa bagi Sarah try ESP+VIT E+VIT C+ZINC+VITALEA untuk mempercepatkan process baik luka, pertumbuhan sel baru then add lagi basic H untuk cuci2 luka.



Vitalea with iron– untuk kuku yang kuat, dan tidak mudah patah
Kurang iron boleh menyebabkan kuku mudah pecah, kuku pucat dan tidak rata, dan lambat tumbuh.


ESP– protein merupakan makanan sel. Setiap kali kita luka, sel yang tercedera perlu diganti semula. dan untuk mendapatkan kulit yang baru, sihat dan cantik, pastinya memerlukan sel yang sihat. Jadi disini pengambilan protein adalah sangat penting. Buktinya, kan cantik tuh jari Sarah hehe



Vitamin E– membantu mempercepat proses baik luka, memperbaiki peredaran darah dimana sgt penting untuk pembaikan tisu yang luka tadi, dan mengurangkan kesan parut.


Vitamin C– Collagen dalam vitamin C membantu mengukuhkan sel kulit, mcm gam lah kiranya. Jadi sel yang terbentuk lebih teguh dan sihat, taklah kulit jadi kering, lembik, mudah lebam. Vitamin C juga membantu meningkatkan kadar penyerapan iron.


Prinsip yang sama juga bagi yang mengalami luka bersalin ke, luka jatuh ke, pendek kata any wound insyaAllah akan cepat baik. Kalau tak luka pon tapi nakkan kulit, rambut, kuku yang cantik, pon boleh cuba 🙂 

Kalau luka boleh cuba set diatas, tapi jika ada sebarang masalah berkaitan kuku, anda boleh cuba:

VIVIX– memperbaiki sel dan untuk kesihatan menyeluruh

COLLAGEN– mencegah kuku rapuh dan kuning

ESP– Untuk pertumbuhan  kuku yang sihat

B-Complex– membantu tubuh membina keratin dan protin lain yang diperlukan untuk membina kuku yang kuat

ZINC– menggalakkan kuku yang sihat

VITAMIN C– tingkat sistem imun dan melawan infeksi

GLA– menyihatkan kuku dan melindungi dari pecah

Untuk pembelian SET KESIHATAN KUKU bagi sebarang masalah kuku atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

 

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s