CAROTOMAX · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

MASALAH PAYUDARA KECIL? BOLEHKAH VITAMIN MEMBANTU?

firstly, maaf sangat-sangat pasal tajuk yang agak 18SX ni..bukan apa, adaa tahu ramai wanita diluar sana yang bermasalah bab-bab ni tetapi malu untuk bertanya..dan ade juga antara customer adaa yang mengalami masalah ini..jadi tujuan adaa hanyalah untuk memberi sedikit informasi ye..itu sahaja..harap membantu..senang sikit kan..kalo malu nak tanya, baca aje kat sini 😀

Kalau bicara tentang pilihan, memang banyak pilihan untuk membesarkan payudara..zaman sekarang ni segalanya maju..kalau diKorea, dah tentu secara surgical lah..disana pembedahan plastik amat sinonim..hadiah harijadi pon boleh jadi pembedahan plastik..anak-anak muda seawal usia 17 tahun dah biasa melakukan pembedahan untuk kelihatan cantik.

Tapi kita di Malaysia, dan secara islamnya, tak delah nak buat pembedahan bagai kalau tak memudaratkan kan..ertinya, selagi kejadian kita ni walau bagaimana pun rupanya, tidak memudaratkan kita, tidaklah mewajibkan kita membuat pembedahan yang agak berisiko tu..boleh merisikokan kita dapat kanser payudara tau….cuma adaa faham, sebagai wanita kita juga mahu kelihatan bagus, terutamanya untuk suami kan..jadi, adakah vitamin dapat membantu?

BERKENALAN DENGAN VITAMIN A,C,E!

BREAST ENLARGEMENT
BREAST ENLARGEMENT

vitamin ini dikatakan dapat membantu membesarkan payudara, betul ke?

Vitamin A. Vitamin ini membantu menegangkan kulit dan dapat membantu memelihara kulit payudara untuk kekal lembut. Vitamin ini tidaklah membesarkan payudara secara langsung tetapi membenarkan kulit untuk berkembang atau ‘expand’ ketika proses pembesaran payudara dan masih mengekalkan kelembutan dan ketegangan kulit tersebut. ia juga penting dalam meningkatkan imunisasi, mengelakkan payudara kendur dan kesan ‘stretchmark’ atau regangan sewaktu proses tumbesaran.

 Vitamin C. Vitamin ini bukan sahaja membantu dalam kesihatan menyeluruh, tetapi ia juga dapat membantu dalam menghasilkan kolagen. Kolagen adalah salah satu elemen yang meningkatkan saiz payudara.

 Vitamin E. Sekali lagi , bermanfaat untuk kesihatan keseluruhan tubuh dan ianya sangat baik untuk payudara kerana ia boleh memastikan payudara kekal tegang dan mengekalkan kulit yang sihat. Seperti juga vitamin A tadi, vitamin ini tidak berkait secara langsung dengan pembesaran saiz payudara , tetapi ia membantu dalam kesihatan payudara, menjadikan kulit lebih anjal dalam persiapan untuk pertumbuhan payudara.

Kolagen. Seperti yang diberitahu tadi, kolagen adalah salah satu elemen terpenting dalam meningkatkan size payudara. Jadi dah tentu pengambilan kolagen secara terus atau dalam bentuk suplemen sangat membantu 😀

Kesan vitamin ni pastinya bukanlah seperti ubat..tidak secara mendadak, tetapi dengan pengambilan yang berterusan anda akan dapat size yang anda ingini..kena sabar..tapi berbaloi kerana ini adalah cara yang selamat dan natural. Keberkesanan juga berbeza terhadap individu..ada yang berkesan, ada yang memerlukan lebih dari sekadar vitamin contohnya senaman, herba dan sebagainya. Apa pun ini juga salah satu usaha kan?

Untuk pembelian BREAST ENLARGEMENT SET atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s